Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - A născut lângă mormântul unei vrăjitoare care a trăit în secolul XVIII
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


A născut lângă mormântul unei vrăjitoare care a trăit în secolul XVIII

A născut lângă mormântul unei vrăjitoare care a trăit în secolul XVIII

Gemma Grocott, o tânără din Marea Britanie care, anul trecut a născut lângă mormântul lui Molly Leigh, o vrăjitoare care trăit în secolul XVIII, a scăpat de închisoare, fiind iertată de judecător.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare, în noiembrie, anul trecut, după ce a ascuns în sutien telefonul mobil furat de fratele ei. Poliţiştii au găsit însă dispozitivul, iar fata a fost pusă sub acuzare pentru complicitate la furt, scrie jurnalul.ro.

Gemma a pledat vinovată, fiind condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare. Deşi trebuia să meargă săptămânal la serviciul de probaţiune, ea a venit doar la o treime din întâlniri, astfel că risca să fie trimisă în spatele gratiilor. Totuşi, judecatorului i s-a făcut milă de ea şi i-a acordat o ultimă şansă de a-şi pune ordine în viaţă.

„Ai fost foarte, foarte aproape să ajungi la închisoare. Iţi mai dau o şansă”, i-a spus judecătorul.

Gemma Grocott a devenit cunoscută în Marea Britanie după ce presa a relatat că a născut-o pe fiica ei chiar lânga mormântul lui Molly Leigh, o vrăjitoare, care a trait in secolul XVIII.

 


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory