Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Cum să te ferești de vrăji, descântece și deochi
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Cum să te ferești de vrăji, descântece și deochi

Cum să te ferești de vrăji, descântece și deochi

Dacă ai impresia că cineva ți-a făcut vrăji ori te-a deocheat, trebuie să știi cum să te protejezi de aceste practici. Îți dăm noi câteva sfaturi, care să te țină departe de rău.

Unii oameni aruncă blesteme asupra altora sau fac vrăji, pentru a le face rău. Nu trebuie să fii vrăjitoare sau vraci, pentru a te putea proteja de energiile rele. În primul rând, este important să crezi în Divinitate și să ai încredere că Dumnezeu nu va permite ca tu să fii atinsă de rău. Blestemele, vrăjile sau orice alte practici care țin de magia neagră nu sunt chiar inofensive, pentru că au o energie care te poate ataca, însă tu ai puterea să le oprești. Este foarte important să alungi din mintea ta orice gând de răzbunare, în momentul în care conștientizezi că cineva îți vrea răul. Roagă-te pentru tine și pentru persoana respectivă și vei vedea cum te vei simți mult mai liniștită. Meditația este la fel de eficientă, pentru că te va ajuta să găsești pacea interioară și te va întări. Poți purta, de asemenea, amulete care țin spiritele rele și deochiul departe.

Întărește-ți scutul spiritual
O altă metodă care te ferește de vrăji, descântece și deochi este să știi cum să folosești scutul spiritual pe care toată lumea îl are. Curăță-ți zilnic aura și protejează-ți chakrele de orice atac energetic. Meditația, dar și privitul unei lumini puternice, pentru 1-2 minute pe zi, te ajută să îți cureți aura.

Folosește sare
Sarea este un mineral ale cărui proprietăți de purificare sunt cunoscute de mii de ani. Se spune că funcționează ca o barieră împotriva magiei negre. Tot ce trebuie să faci este să presari sare în jurul casei tale ori pe la colțuri, dacă stai într-un apartament, și nicio energie rea nu te va atinge.

citește articolul întreg AICI

 


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory