Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji

Cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji

Toată lumea a auzit cel puţin odată despre vrăji şi vrăjitoare în lumea modernă. Deşi misticismul românilor a evoluat spre alte credinţe, vechile ritualuri şi zicători încă mai au ecou în anumite zone ale ţării. Iată cum îţi dai seama că ţi s-au făcut vrăji.

Două direcţii: preoţii şi misticii. Cum recunoşti o vrajă
În general, cei care se laudă că pot desface vrăji sunt unii preoţi, călugări şi alţi oameni ai bisericii, sau mistici care nu recunosc termenul de vrajă, dar admit existenţa unor aşa numiţi „vampiri energetici”, care, prin puterile lor, iau din energia victimei şi astfel efectele simţite sunt ca cele ale unei vrăji. În funcţie de credinţa personală, de cel care vă îndrumă sau de recomandările altor oameni care au trecut prin aşa ceva, puteţi alege să credeţi sau nu ce vă spun aceşti oameni. Foarte adesea, aceşti autoproclamaţi „vindecători” sunt doar excroci, care cer bani în schimbul unor ceremonii menite să alunge spiritele rele, să elibereze omul de o vrajă sau să „purifice chackrele” de energii negative.

Varianta preoţilor care „fac dezlegări”
De cele mai multe ori, preoţii care se laudă cu „harul dezlegării de vrăji şi blesteme” propun soluţii care includ citirea textelor sfinte, fie că este vorba de Biblie, de citirea sau recitarea de rugăciuni, post sau alte ritualuri.

Varianta misticilor care „purifică energia”
De partea cealaltă, oamenii care pretind că te scapă de vrăji prin purificarea câmpului energetic, prin găsirea centrilor enegetici sau prin „terapie cu îngeri”, propun tot feluld e ritualuri cu fum aromat, anse şi muzică ambientală.

citește articolul întreg AICI

 


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory