Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Perioada Postului Mare este o perioadă bună din an pentru rezolvarea problemelor şi curăţării a persoanelor fermecate
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Perioada Postului Mare este o perioadă bună din an pentru rezolvarea problemelor şi curăţării a persoanelor fermecate

Perioada Postului Mare este o perioadă bună din an pentru rezolvarea problemelor şi curăţării a persoanelor fermecate

În multe regiuni din Europa, perioada Postului Mare este perioada autocurăţătii şi este considerată favorabilă pentru descântarea vrăjilor şi farmecelor făcute de răuvoitori. Totodată, este o perioadă bună pentru „legare” a unui bărbat cu o femeie sau invers unei femeii cu in bărbat.

În România, există obiceiul de practica ritualurile de curăţare şi efectuarea scuturilor apărătoare, iar legăturile din această perioadă sunt speciale şi de obicei ţin o viaţă întreagă, ca cele făcute în perioada dintre Noaptea de Halloween (31 octombrie/1 noiembrie) şi Noaptea Sfântului Andrei (29/30 noiembrie). Totuşi există o diferenţă – în această perioadă a Postului Mare legăturile se fac familiare, adică vizează şi copii care se vor naşte. Aceştia având mai mult noroc în viaţă, dacă provin dintr-o legătură din aceasta perioadă a Postului Mare.

Este foarte important să facă legătură de nerupt se practica şi se practică (drept puţini se pricep să lege bine) „înnodarea” unde se fac 3 ritualuri. Primul ritual trebuie făut de  persoana în cauza (vezi aici pentru legarea femeii şi aici pentru legarea bărbatului), în acelaşi timp se face un alt ritual de către un vrăjitor sau vraci (trebuie să fie bărbat!), iar al treilea ritual se face de un preot, care în timpul ritualului deschide cartea. Aceste trei ritualuiri, în cazul în care primul este făcut cu foc, nu ae pot desface în nici un fel de nimeni.

Din păcate în zilele noastre sunt puţini care fac legături ca la carte, multe vrăjitoare pretinzând că ppot face acest ritual, dar cum am scris mai sus al doilea ritual trebuie făcut de un vraci sau de un vrăjitor, iar al treilea de un preot, care ştie practica de „deschiderea cărţii”. Dintre vraci cel mai vestit şi priceput de a face acest ritual este Vraciul Iancu (singurul care lucrează cu vestitul preot Petru Budean din Bonţ).

Tot el este recomandat de mulţi, ca expert în curăţări. Curăţă persoanele de vrajile şi farmecele de magia albă, dar şi de magia meagră. Totodată, este între puţinii, care nu numai curăţă de rele, ci crează şi un scut foarte puternic, care apără de eventualele viitoare atacuri, în aşa fel protejând persoanele curăţate de la revenirea lor în starea anterioară, fermecată. În urma lucrărilor efectuate cu succes, şi eficienţa mare cu care le face, dânsul este permanent în turneu prin Europa în urma solicitărilor interminabile de seminarii, şedinţe şi consilieri private.

 


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory