Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Vrăjitorie sau vrăjeală
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Vrăjitorie sau vrăjeală

Vrăjitorie sau vrăjeală

Cavalerii tristelor figuri ce conduc ţara, în lupta lor fantasmagorică cu imaginare mori de vânt a căror pale demult sunt doar cioate, după ce au făcut harcea – parcea clasa bugetarilor, au dat de pământ cu tot ce înseamnă învăţământ, de la profesori universitari la elevii de clasa întâi, de la profesori universitari la elevii de clasa întâi, au făcut moarte de om, la propriu, în sistemul medical şi îs porniţi să răstingnească o parte a Ministerului de Interne, aia cu „ieşi afară, javră ordinară!”, au băgat spaima în gravide şi lăuze, au umilit pensionarii şi-n „joaca” lor de-a democraţia secolului XXI fac experimente mai dure decât ruleta rusească cu vieţile şi destinele unui întreg popor, după ce s-au făcut şi ne-au făcut de tot rahatul pe mapamond şi-n întreaga galaxie, cu siguranţă spre amuzamentul posibililor extratereştri, acum la ceaas de de maximă înţelepciune, maximă erecţie economico-contabilă, într-o ejaculare de maximă prostie ce frizează ridicolul au propus sau şi-au propus să impoziteze nici mai mult, nici mai puţin, decât... vrăjitoria!!

Stop joc. Oameni buni, triste feţe palide, deşteptarea... Dacă „vrăjitoarele” vor plăti TVA, mă rog, vor elibera facturi pentru aşa zisele servicii şi atunci evident vor „munci” în deplină legalitate, înseamnă că lumea cu adevărat a luat-o total razna. Parcă văd reclame luminoase cu program non-stop de genul: „La mama Omida” sau „Miţa cu trei picioare” etc, da-ţi voi frâu liber imaginaţiei... Prea puţin important.

Vrăjitorie sau vrăjeală

Ideea în sine este idioată, chit că „tămăduitoarele”, „vrăjitoarele” şi „magia albă” şi-au făcut loc în şi pe publicaţii ocupând pagini întregi cu „oferte” siropoase, evident pe bani buni. A! Era să trec peste amănuntul că îşi fac reclamă doar vrăjitoare dacă aţi sesizat. Vrăjitori nu. Oare de ce? Nu ştim şi nu cercetăm. Dar cu siguranţă spiritul lui Merlin stă încruntat şi lezat aiurea prin ceruri. Ce să faci, alte vremuri... Buuun. Revenind la maeştrii combinaţiilor catastrofale, cavalerii tristelor figuri din introducere, trebuie spus că domniile lor s-au gândit şi la protecţia clienţilor nemulţumiţi ce vor fi trecut pragul srl-urilor vrăjitoreşti. Observaţi că am renunţat la ghilimele, nu de altceva, dar în ritmul în care ar trebui să le folosesc, normal ar fi să pun tot materialul între două ghilimele uriaşe. Imposibil. Vrăjitorie!!

Deci. Protecţia Consumatorului va angaja personal calificat care să poată stabili dacă vrăjitoarea X sau Y a încălcat deontologia meseriei practicate şi în ce măsură. În funcţie de rezultat se va trece la amendarea acesteia în funcţie de cuantumul onorariului. În cazuri mai grave aceasta fiind pasibilă de pedeapsa cu detenţie şi-n cazuri şi mai grave, extreme, cu arderea pe rug (nota autorului). Mişto, nu? Dar, veşnicul dar. Pentru aplicarea tuturor acestor, să le spunem generic, legi, este nevoie de oameni calificaţi şi-n magistratură. Aşadar, în facultăţile de Drept se va preda vrăjitoria... de către vrăjitori, nu? Extraordinar combinat cu formidabil. Trăiască România modernă şi ai ei nepreţuiţi conducători!


Vrăjitorie sau vrăjeală

Îmi imaginez un proces în care o vrăjitoare analfabetă (condiţia numărul unu pentru practicarea meseriei este analfabetismul) va fi apărată în instanţă de un avocat doxat cu studii la Sorbona iar procurorilor, judecătorilor şi juraţilor le vor clănţăni dinţii în gură de spaima blestemelor acuzatei. Palpitant... Una peste alta, poate este mai profitabil să legalizăm vrăjitoria decât prostituţia. Oricum ambele funcţionează cu motoarele turate la maxim. Cinstit ar fi să le legalizăm pe amândouă. Măcar în domeniul prostituţiei nu-i nevoie de specializări. Acestea s-au făcut la toate nivelurile la locurile de muncă. Curve suntem cu toţii...

Întrebarea mea, timidă şi pertinentă este însă alta. Nu că a-şi deveni mai serios. Nu-i cazu. Pioasele feţe bisericeşti ce părere au? În susurul incantaţiilor lor (pac, o rimă) nu răzbate sughiţul din hohotul de râs al necuratului? Dacă nu, daţi-mi voie să mă îndoiesc de evlavia lor la fel cât mă îndoiesc şi mă delimitez de toate murdăriile ce se pregătesc sub alba rochie a unei mirese desfrânate de atâtea violuri. O mireasă obosită, încercănată, umilită şi totuşi frumoasă, pe numele ei mic, România...

Acum descalec de pe măturoiul meu zburător şi vă salut enigmatic. Hai, pa.

Gelu Boci, news-ar.euVizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory