Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Mila Kunis va fi o vrăjitoare rea în Oz
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Mila Kunis va fi o vrăjitoare rea în Oz

Mila Kunis

Fostă dansatoare graţioasă în Black Swan, Mila Kunis va apărea într-un rol negativ în filmul lui Sam Raimi, Oz, The Great and Powerful. Ea o va întruchipa, conform Vulture, pe Theodorah, una din cele cele două vrăjitoare malefice din poveste.

Odată cu acceptul lui Kunis de a apărea în film, şi James Franco se va alătura producţiei drept Oz, în locul lui Johnny Depp, care a refuzat iniţial rolul. Se pare că Franco a aşteptat-o pe actriţă, care era gata să accepte un alt rol, cel al lui Kei, iubita lui Kaneda din adaptarea pentru marele ecran a seriei manga Akira.

Pentru Akira, cei de la Warner Bros. sunt încă în căutarea unui actor cunoscut pentru rolul principal (oferit lui Brad Pitt, care l-a refuzat). Cum nici un nume faimos nu şi-a făcut apariţia, proiectul a trecut, momentan, pe tuşă, iar Mila a ales să joace în Oz.

Oz, The Great and Powerful va fi un prequel al filmului din 1939, Vrăjitorul din Oz, şi va descrie aventurile unui tânăr şi ambiţios iluzionist din Omaha, forţat să călătorească pe calea aerului cu un circ ambulant. Balonul său cu aer cald este prins într-o tornadă şi dus până în ţara Oz, unde le întâlneşte pe Glenda, Vrăjitoarea ce Bună din Nord şi Evanorah, Vrăjitoarea cea Rea din Est. Sora mai mică a celei din urmă, Theodorah (Kunis), urmează să devină în film Vrăjitoarea cea Rea din Vest.

Scenariul noului Oz îi aparţine lui Mitchell Kapner (Whole Nine Yards), iar filmările vor începe în luna iulie a acestui an.Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory