Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Victor Ponta, garantat de vrăjitoarea Vanessa. „Anul ăsta flacăra violetă nu va influenţa alegerile prezidenţiale”
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Victor Ponta, garantat de vrăjitoarea Vanessa. „Anul ăsta flacăra violetă nu va influenţa alegerile prezidenţiale”

Victor Ponta, garantat de vrăjitoarea Vanessa. „Anul ăsta flacăra violetă nu va influenţa alegerile prezidenţiale”

Vrăjitoarea Vanessa dă asigurări că anul acesta flacăra violetă nu va mai influenţa rezultatele alegerilor. Este vorba de acea flacără violetă care în anul 2009 i-a atacat pe PSD-işti şi din cauza căreia aceştia au pierdut alegerile prezidenţiale, după cum susţin unii politicieni. Într-un interviu acordat gândul Prinţesa Magiei Albe, după cum se autointulează, vorbeşte despre calităţile pe care le are Victor Ponta, candidatul pe care îl va vota atât pe 2 noiembrie, cât şi pe 16 noiembrie. Despre previziunile pe care le are Vanessa în legătură cu viitorul preşedinte al României citiţi mai jos.

Oricât de ridicol ar suna, unii politicieni încă scuipă în sân când aud de flacăra violetă. În urmă cu cinci ani, „atacul energetic” decidea viitorul unei campanii electorale: Traian Băsescu devenea preşedintele României la o diferenţă de doar 0, 67 de procente, sub protecţia parapsihologului Aliodor Manolea.

Vrăjitoarea Vanessa, testată şi atestată de cei mai mari psihologi şi parapsihologi din România, precum maestrul Ion Ţugui, a fost dovedită ştiinţific a fi o adevărată clarvăzătoare, tămăduitoare şi cea mai puternică vrăjitoare din România, fiind singura care poate rezolva orice problemă în 24 ore. Ea poate apropia iubită de iubită, împreuna familiile dezbinate, redresa firme. A ajutat foarte mult pe cei care au avut probleme în spor şi realizări. Are puterea de a scoate argintul viu, a vindeca de epilepsie, psoriasis, beţie precum de multe alte vicii... O puteţi suna şi dumneavoastră oricând, să vă convingeţi de puterile ei, deoarece şi prin telefon ea vă poate spune totul, dar absolut totul din trecutul, prezentul şi viitorul dumneavoastră, având nevoie doar de numele şi zodia persoanei respective.

Cel puţin asta a susţinut echipa de campanie a contracadidatului lui Băsescu – Mircea Geoană. Viorel Hrebenciuc – şeful de campanie pentru PSD la alegerile prezidenţiale din 2009 – a venit la vremea respectivă cu o întreagă teorie despre flacăra violetă: cum că efectul maxim s-ar fi simţit doar în zilele de joi, iar pentru a nu fi „atacat energetic” trebuia să porţi ceva violet.

Mai mult, „atacurile energetice” ar fi fost simţite şi de Mihaela Geoană, soţia contracandidatului lui Băsescu din 2009. „Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în sală oameni care lucrau la acest lucru. Nu ştiu dacă e o teorie sau alta, dar era pur şi simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucăţi, care erau probabil decisive. Cred eu, e o părere personală. Cred că el le-a simţit atunci. Vreau să spun că am simţit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu mă puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu. Sincer, eu nu cred foarte mult în lucrurile astea, dar ştiu că s-au întâmplat”, a declarat la vremea respectivă Mihaela Geoană.

citește articolul întreg AICI

 


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory