Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Ştiri
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Presa germană: România, ţara vrăjitoarelor călare pe mătură şi neimpozitate de Fisc

Presa germană: România, ţara vrăjitoarelor călare pe mătură şi neimpozitate de Fisc

România continuă să fie, pentru jurnaliştii occidentali, o ţară ciudată, în care oamenii cred în vrăjitoare şi au multe obiceiuri care ţin de Evul Mediu. Intenţia Guvernului de la Bucureşti de a impozita veniturile câştigate de miile de vrăjitoare „albe şi negre” din întreaga ţară (pentru a aduce venituri suplimentare la bugetul de stat în plină criză economică), a atras din nou atenţia ziariştilor străini. Aceştia s-au deplasat personal în România pentru a analiza străfundurile vrăjitoriei şi mentalitatea noastră de popor superstiţios. Reportajele au fost difuzate, în Germania, de televiziunea ZDF şi de Bild.

Parlament blestemat
Reporterul special al ZDF Tonja Pölitz s-a documentat cu privire la blestemul aruncat de vrăjitoare asupra Parlamentului României, instituţia care se pregătea să dea legea impozitării lor de către Fisc. Documentarea a făcut-o în Bucureşti, plătind 10 euro pentru o „consultaţie vrăjitorească”. „Romania este o ţară a vrăjitoarelor care câştigă peste 1.000 de euro pe lună, în timp ce salariul mediu din această ţară este de 400 de euro”, „În loc să meargă la psihoterapeuţi, ca în toată Europa, românii merg la vrăjitoare” – a arătat Tonja Pölitz.

„Vrăjitoarele şi ghicitoarele au o influenţă reală în România, pentru că superstiţia este larg răspândită. De la începutul lunii ianuarie, ele trebuie să plătească impozitul pe venit, deoarece profesia lor a fost recunoscută oficial. Drept răspuns la legea impozitării, vrăjitoarele au aruncat rădăcini otrăvitoare în Dunăre (mătrăgună – n.n.), pentru a semăna discordie între parlamentari. Cu toate acestea, iniţiatorii legii impozitării din Parlamentul român doresc să restricţioneze şi mai mult vrăjitoria”, arată ZDF.

Read more...

Victor Ponta, garantat de vrăjitoarea Vanessa. „Anul ăsta flacăra violetă nu va influenţa alegerile prezidenţiale”

Victor Ponta, garantat de vrăjitoarea Vanessa. „Anul ăsta flacăra violetă nu va influenţa alegerile prezidenţiale”

Vrăjitoarea Vanessa dă asigurări că anul acesta flacăra violetă nu va mai influenţa rezultatele alegerilor. Este vorba de acea flacără violetă care în anul 2009 i-a atacat pe PSD-işti şi din cauza căreia aceştia au pierdut alegerile prezidenţiale, după cum susţin unii politicieni. Într-un interviu acordat gândul Prinţesa Magiei Albe, după cum se autointulează, vorbeşte despre calităţile pe care le are Victor Ponta, candidatul pe care îl va vota atât pe 2 noiembrie, cât şi pe 16 noiembrie. Despre previziunile pe care le are Vanessa în legătură cu viitorul preşedinte al României citiţi mai jos.

Read more...

Sfântul Gheorghe – tradiţii şi superstiţii: cel care zădărniceşte vrăjile şi le arată comorile celor aleşi. Cine doarme azi va fi somnoros tot anul

Sfântul Gheorghe – tradiţii şi superstiţii: cel care zădărniceşte vrăjile şi le arată comorile celor aleşi. Cine doarme azi va fi somnoros tot anul

Despre Sfântul Gheorghe, numit în credinţele populare româneşti „capul primăverii“, se spune că poate învinge vrăjitoarele sau că poate să le zădărnicească actele magice. Tot el poate arăta celor aleşi comorile.

În legendele populare Sfântul Gheorghe este „străjer al timpului“, lui îi sunt încredinţate cheile vremii şi, la porunca sa, se închide şi se deschide anotimpul cald. Dat fiind faptul că începutul sezonului cald coincide în calendarul popular cu debutul sezonului pastoral, Sfântul Gheorghe are în cultura populară şi atributul de patron al păstorilor. „Ziua de 23 aprilie marchează în calendarul popular începutul anului pastoral. Denumită popular Sângiorz, este o sărbătoare prestigioasă cu semnificaţii multiple: agrare, pastorale, divinatorii. Obiceiurile legate de aceasta durează trei zile, la fel ca şi la alte sărbători mari. Sângiorzul deschide şi ciclul vegetaţional, marcând intrarea în anotimpul cald, care se va încheia la Sf. Dumitru, Sâmedru”, spun specialiştii în etnografie şi folclor.

Read more...

A născut lângă mormântul unei vrăjitoare care a trăit în secolul XVIII

A născut lângă mormântul unei vrăjitoare care a trăit în secolul XVIII

Gemma Grocott, o tânără din Marea Britanie care, anul trecut a născut lângă mormântul lui Molly Leigh, o vrăjitoare care trăit în secolul XVIII, a scăpat de închisoare, fiind iertată de judecător.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare, în noiembrie, anul trecut, după ce a ascuns în sutien telefonul mobil furat de fratele ei. Poliţiştii au găsit însă dispozitivul, iar fata a fost pusă sub acuzare pentru complicitate la furt, scrie jurnalul.ro.

Gemma a pledat vinovată, fiind condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare. Deşi trebuia să meargă săptămânal la serviciul de probaţiune, ea a venit doar la o treime din întâlniri, astfel că risca să fie trimisă în spatele gratiilor. Totuşi, judecatorului i s-a făcut milă de ea şi i-a acordat o ultimă şansă de a-şi pune ordine în viaţă.

Read more...

Cum să te ferești de vrăji, descântece și deochi

Cum să te ferești de vrăji, descântece și deochi

Dacă ai impresia că cineva ți-a făcut vrăji ori te-a deocheat, trebuie să știi cum să te protejezi de aceste practici. Îți dăm noi câteva sfaturi, care să te țină departe de rău.

Unii oameni aruncă blesteme asupra altora sau fac vrăji, pentru a le face rău. Nu trebuie să fii vrăjitoare sau vraci, pentru a te putea proteja de energiile rele. În primul rând, este important să crezi în Divinitate și să ai încredere că Dumnezeu nu va permite ca tu să fii atinsă de rău. Blestemele, vrăjile sau orice alte practici care țin de magia neagră nu sunt chiar inofensive, pentru că au o energie care te poate ataca, însă tu ai puterea să le oprești. Este foarte important să alungi din mintea ta orice gând de răzbunare, în momentul în care conștientizezi că cineva îți vrea răul. Roagă-te pentru tine și pentru persoana respectivă și vei vedea cum te vei simți mult mai liniștită. Meditația este la fel de eficientă, pentru că te va ajuta să găsești pacea interioară și te va întări. Poți purta, de asemenea, amulete care țin spiritele rele și deochiul departe.

Read more...

Cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji

Cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji

Toată lumea a auzit cel puţin odată despre vrăji şi vrăjitoare în lumea modernă. Deşi misticismul românilor a evoluat spre alte credinţe, vechile ritualuri şi zicători încă mai au ecou în anumite zone ale ţării. Iată cum îţi dai seama că ţi s-au făcut vrăji.

Două direcţii: preoţii şi misticii. Cum recunoşti o vrajă
În general, cei care se laudă că pot desface vrăji sunt unii preoţi, călugări şi alţi oameni ai bisericii, sau mistici care nu recunosc termenul de vrajă, dar admit existenţa unor aşa numiţi „vampiri energetici”, care, prin puterile lor, iau din energia victimei şi astfel efectele simţite sunt ca cele ale unei vrăji. În funcţie de credinţa personală, de cel care vă îndrumă sau de recomandările altor oameni care au trecut prin aşa ceva, puteţi alege să credeţi sau nu ce vă spun aceşti oameni. Foarte adesea, aceşti autoproclamaţi „vindecători” sunt doar excroci, care cer bani în schimbul unor ceremonii menite să alunge spiritele rele, să elibereze omul de o vrajă sau să „purifice chackrele” de energii negative.

Read more...

Lucrări de mentenanţă

Vă anunţăm, că în perioada între 2 şi 5 iulie se fac lucrări de mentenanţă la servere, şi din acest motiv pot apărea probleme de:

  • accesare a sitului vrajitoare.eu
  • comunicare cu adresele de e-mail pe domeniul vrajitoare.eu

Read more...

Vraciul Iancu nu mai este printre noi

Trebuie să anunţăm o veste proastă cititorilor şi nevoiaşilor, care au apelat şi au fost ajutaţi de Vraciul Iancu:

Vraciul Iancu a decedat în urma unui accident.

Read more...

Perioada Postului Mare este o perioadă bună din an pentru rezolvarea problemelor şi curăţării a persoanelor fermecate

Perioada Postului Mare este o perioadă bună din an pentru rezolvarea problemelor şi curăţării a persoanelor fermecate

În multe regiuni din Europa, perioada Postului Mare este perioada autocurăţătii şi este considerată favorabilă pentru descântarea vrăjilor şi farmecelor făcute de răuvoitori. Totodată, este o perioadă bună pentru „legare” a unui bărbat cu o femeie sau invers unei femeii cu in bărbat.

În România, există obiceiul de practica ritualurile de curăţare şi efectuarea scuturilor apărătoare, iar legăturile din această perioadă sunt speciale şi de obicei ţin o viaţă întreagă, ca cele făcute în perioada dintre Noaptea de Halloween (31 octombrie/1 noiembrie) şi Noaptea Sfântului Andrei (29/30 noiembrie). Totuşi există o diferenţă – în această perioadă a Postului Mare legăturile se fac familiare, adică vizează şi copii care se vor naşte. Aceştia având mai mult noroc în viaţă, dacă provin dintr-o legătură din aceasta perioadă a Postului Mare.

Read more...

Vrăji de dragoste de Anul Nou

Vrăji de dragoste de Anul Nou

În noaptea magică dintre ani, e momentul să ne dezlegăm de trecut şi să îmbrăţişăm noul an care vine cu noi posibilităţi privind viaţa ta sentimentală. Oare îţi vei găsi sufletul pereche anul asta? Oare te va cere în căsătorie? Oare se va întoarce la tine? Oare se va înfiripi ceva cu persoana după care ai tânjit un an intreg? Vrăjile de dragoste puternice te pot ajuta să ţi se împlinească toate dorinţele legate de iubire. Iată un exemplu de vrajă de iubire care merge la toate cele de mai sus:

Read more...


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory