Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Publicitate pe portal
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Publicitate pe portalpublicitate onlineProbabil cea mai mare greşeală a unui proprietar de site este să creadă că o dată cu publicarea site-ului toate problemele lui s-au rezolvat, afacerile sporesc, iar site-ul va avea o grămadă de vizitatori.

Vise … problemele lui doar acum încep. Aşteaptă, aşteaptă şi iar aşteaptă. Hmm … site-ul nu are vizitatori. Primul lucru pe care îl face este să pună mâna pe telefon şi să sune firma care i-a făcut site-ul.

Parcă-l aud zicând: “Domnule, site-ul pe care mi l-aţi făcut nu e bun de nimic, n-am nici un vizitator, am pierdut o grămadă de bani.” Va afla în curând că firma respectivă nu are nicio vină adică are doar vina că nu i-a explicat clientului cum stă treaba de la început.

Care este problema? – PROMOVARE

Un site de succes investeşte la un termen stabilit o sumă de bani în publicitate:  online sau offline în funcţie de serviciile pe care le oferă si în funcţie de publicul ţintă.

Ce este publicitatea?


Publicitatea se ocupă cu promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor şi ideilor, de cele mai multe ori prin mesaje plătite. Scopul direct al acestor mesaje este stimularea dorinţelor clienţilor potenţiali, şi formarea asociaţilor pozitive în legatură cu produsul sau compania promovată, scop care este atins prin folosinţa metodelor de manipulare psihologice mai mult sau mai puţin subtile.

Vânzatorii văd reclama ca o parte constituentă a strategiei generice de promovare a acestora. Alte componente ale promovării sunt reclamele, relaţiile cu publicul, vânzarile personale şi promovarea de vânzări.

www.vrajitoare.eu – ofertă publicitate online (pe paginile portalului, şi a celor partenere: www.e-nigme.rowww.e-istorie.rowww.roxo.ro) – publicitatea pe care o putem oferi este sub formă de bannere şi nu este contorizată per mia de afişări sau per numărul de click-uri. Deoarece dorim ca ambele părţi contractante să fie mulţumite, serviciile de publicitate pe care le oferim sunt contorizate – pe săptamână, respectiv pe lună.

Pentru cei interesaţi de ofertă vă rugăm să trimiteţi This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu subiectul CERERE OFERTĂ PUBLICITATE.

Pentru cei interesaţi de serviciile publicitare oferite de portalele noastre, vă rugăm studiaţi ratecardul nostru şi să ne contacţi prin This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

ratecard

Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory