Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Ajutor
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Ajutor

Doresc să cunosc pe cineva care mă poate ajuta să-mi recapăt soţia, care s-a îndrăgostit de alta fată şi am ajuns până a divorţa. Nu am mai atins-o se 2 luni şi contact sexual la fel. Aşi vrea să o uite pe aia şi să dorească să facem sex (suntem căsătoriţi de 18 ani) sunt dispus la ori ce. De preferinţă din Sibiu sau împrejurimi.

Tulban, online

 

Te pot ajuta! Ai nevoie de ritualurile de aducerea înapoi a persoanei iubite, şi de legarea iubitei. Problema mai mare este, că nu sunt sigur, că eşti gata să faci efort, ca să duci totul până la capăt. Nu uita: omul care nu vrea să fie ajutat, NU POATE fi ajutat!

Pentru mai multe detalii contactează-mă prin telefon sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Vraciul Iancu


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory