Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Am nevoie de ajutor.. sunt disperată!
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Am nevoie de ajutor.. sunt disperată!

Bună ziua!

Sunt căsătorită de 10 ani cu un bărbat cu care am şi 3 copii... unul fiind al lui dintr-o căsătorie anterioară. De ceva timp nu ne mai înţelegem deloc.. nimic nu-i mai convine... mă jigneşte... înjură... etc. Nu vorbeşte cu mine câte o săptămână-două.. el lucrează în străinătate.. şi vine destul de rar acasă.. şi atunci când vine ne certăm mereu.. nu mai suport aceasta situaţie.. este foarte grea fiind şi 3 copii la mijloc. Am senzaţia că stăm împreună nici noi nu mai ştim de ce şi pentru ce.. Eu mă numesc Luciana şi sunt născută pe 9 februarie 1979.. iar soţul Vasile-Silviu şi este născut pe 14 februarie 1976.. vă rog spuneţi-mi se se întampla şi ajutaţi-mă să rezolv această problemă..

Lady, online

 

Este o problemă mai complexă şi este o femeie la mijloc, care vrea să-ţi fure soţul. Te pot ajuta să se întoarcă definitiv la tine şi să aveţi liniştea dorita în casă. Pentru mai multe detalii contactează-mă prin telefon sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Vraciul Iancu


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory