Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Vrăji fără ştire
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Vrăji fără ştire

Bună! În familie am avut un divorţ, mai exact mătuşa mea a intentat un divorţ! Aş dori să ştiu dacă asupra mea şi a familiei mele s-a aruncat vreo vrajă rea pentru destrămarea familiei. De ceva timp tatăl meu este foarte impulsiv, şi nu ma mai suportă nici pe mine nici pe mama.. nu mai ştiu ce să zic, ce să fac, îi place să ne facă să ne simţim rău. Aş dori să ştiu dacă este ceva ce îl poate stăpâni de la o vrajă.

Mădălina, online

 

Aveţi vrăji făcute de cineva apropiat, care vă doreşte toate relele de pe pământ. Tatăl tău are nevoie de descântece, ca să revină la normal.

Pentru mai multe detalii contactează-mă prin telefon sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Vraciul Iancu


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory