Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Ajutaţi-mă să se întoarcă soţul meu la mine şi la fetiţa noastră
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Ajutaţi-mă să se întoarcă soţul meu la mine şi la fetiţa noastră

Sunt Ana şi sunt din Iaşi. Am o problemă destul de delicată. Sunt cu soţul meu de aproape 14 ani şi suntem căsătoriţi de aproape 6 ani şi avem o fetiţă de 4 ani. Ca în orice relaţie am avut şi perioade bune şi perioade rele.

În urmă cu 2 ani soţul meu a început să aibă o relaţie cu o altă femeie cu care are şi un copil. Eu am aflat de această relaţie de câteva luni. Vă daţi seama că a fost un adevărat scandal, mai ales că locuim cu părintii mei.

În urma unei certe cu mama mea el a fost împins să se mute în altă parte şi mai exact la ea. Acum el spune ca nu mai are nicio treabă cu ea (dar sincer eu mă îndoiesc de asta) şi că mă iubeşte şi că nu poate trăi fără mine şi fetiţa noastră, dar nici nu face ceva să ne mutăm împreună. Îl iubesc enorm. Vă rog ajutaţi-mă să-l fac să se întoarcă la mine şi la fetiţa noastra şi să nu mai aibă nicio legatură cu femeia aceea.

Ralina, online

 

Problema nu este chiar atât de simplă, dar voi încerca să te ajut. Sună-mă ca să discutăm ce trebuie făcut.

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory