Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Am nevoie de un sfat
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Am nevoie de un sfat

Bună ziua!

Vă scriu aceste rânduri deoarece din întâmplare am găsit site-ul vrăjitoarelor... şi având probleme în viaţă, m-am gândit că poate puteţi să mă ajutaţi.

Am 29 de ani... o vârstă la care cred că orice om ar trebui să-şi trăiască viaţa din plin, fericit şi realizat... însă eu sunt de foarte multă vreme supărat, şi nu găsesc o ieşire din această stare.

De o vreme am impresia că nimic nu-mi reuşeşte, orice vreau să fac iese pe dos... şi când e ceva să se întâmple cum vreau eu, în ultima clipă se întâmplă ceva rău şi nu mai ajung la ce vroiam eu. Încă de mic copil am învăţat cum este să suferi...am avut foarte multe probleme încă din copilărie.

În ultima vreme mă gândesc mereu de ce se întâmplă anumite lucruri în viaţa mea şi nu găsesc o explicaţie logică. În urmă cu doi ani mi-am pierdut locul de muncă, de fapt am renunţat eu de bună voie pentru că nu mai puteam să continui în condiţiile care mi s-au oferit.

Am avut de înfrutat probleme cu sănătatea care mă opreau să practic meseria din plin aşa cum vroiam, de multe ori s-a întâmplat să ajung la un nivel şi să nu mai pot să continui pentru că se întâmpla ceva rău cu sănătatea.

Am fost operat la genunchi, pentru că aveam probleme... însă chiar imediat după operaţie s-a reluat starea în care eram şi înainte... practic nu a avut nici un efect... doar s-a ameliorat puţin. În momentul de faţă este exact ca şi înainte...am o boală de piele care nu mai trece şi sunt sătul de ea...o am de mic. Deşi nu este pe suprafaţă mare e de mărimea unei ou... nu reuşesc să scap de ea. Am fost la medici care mai de care... au prescris tratament spunând că este ceva banal... câteodată se vindecă apoi în scurt timp se facea la loc... nu pot să-mi explic de ce se întâmplă asta.

Cea mai mare problemă a mea este că sunt singur, nu am o iubită şi nici nu am avut în ultimii 7-8 ani.... tot mereu am fost singur şi nu reuşeam să găsesc o prietenă. Deşi din ce spun cei care mă cunosc nu sunt urât, nici prost... sunt un băiat bun... tot mereu mă întreabă lumea de ce nu am o prietenă.

Am avut puţine prietene, relaţiile pe care le-am avut toate au dus la un eşec. În nicio relaţie nu am reuşit să fiu fericit. Nu pot să-mi explic de ce toate fetele mă evită... nu găsesc nimic logic în ceea ce se întâmplă. Sunt un om normal, nu sunt nebun, am bunele maniere, ştiu să mă port cu oamenii când este cazul, dar tot am impresia că sunt socotit ceva care trebuie evitat.

Chiar dacă se întâmplă să cunosc o fată merge bine totul până la un punct apoi ca un trăznet venit de sus brusc iese ceva care duce la rău. Acum stau să mă gândesc ce aş putea să fac ...

Sper să mă puteţi ajuta măcar cu un sfat... să-mi spuneţi ce ar trebui să fac... sunt sărac lipit de pământ, nu pot să-mi permit prea multe, decât strictul necesar supravieţuirii... sper să mă puteţi ajuta.

Vă rog să-mi daţi un sfat dacă puteţi... vă mulţumesc anticipat şi vă doresc sărbători fericite şi succes în anul cel nou ce vine!!!!

Laurenţiu, online

 

Mulţumesc pentru urările sincere. Şi eu îţi doresc asemenea. Unele din problemele tale nu ţin de vrăjitorie sau ocultism, cum ar fi boala ta de piele. Este vindecabilă însă, cu produse naturiste.

În rest, faptul că nu poţi să ai o prietenă, de pildă, ţine de un blestem şi te pot ajuta. Sună-mă ca să stabilim o şedinţă.

Vrăjitoarea Rodica


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory