Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Îmi vreau soţul înapoi!
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Îmi vreau soţul înapoi!

Am mare nevoie de ajutor, sau de un sfat bun.

Eu şi soţul meu suntem căsătoriţi legal de un an şi ceva, dar abia acum 2 luni ne-am căsătorit şi religios. Relaţia noastră a mers foarte bine, până de curând când, din pură întâmplare i-am citit nişte mesaje pe messenger către o fosta iubită, vorbe din care am înţeles că soţul meu mult iubit mă înşeală cu acea... femeie, o nenorocită de fapt.

Toată familia noastră e pusă pe jar din cauza aflării acestei relaţii extraconjugale a soţului meu cu acea femeie ordinară. Eu plâng şi sufăr enorm, zi şi noapte mă rog la Dumnezeu ca el să se întoarcă la mine! Soţul meu, de o săptămână s-a mutat din căminul nostru înapoi la mama lui, care deşi nu îi aprobă comportamentul, l-a primit înapoi în casa sa, încercând însă să-l liniştească şi să-l determine să se întoarcă acasă la mine, la soţia lui.

Eu îl iubesc enorm, este primul bărbat din viaţa mea, e soţul meu şi sunt sigură că şi el mă iubeşte, dar nu ştiu, acea persoană diabolică cred că l-a vrăjit cumva că el stă mai mult pe la ea pe acasă, zi, noapte, nu contează, când el nu lucrează şi ea e liberă el e prezent la uşa ei!! La maică-sa doar se duce să mănânce, să facă duş, şi să se îmbrace pentru serviciu.

Relaţia de prietenie apropiată pe care o avea cu mama lui până să se afle isprava lui era foarte strânsă, însă acum el se ceartă cu ea şi cu mine, şi cu toţi cei care îi sunt împotriva acestei ordinare femei, pe care nimeni nu o acceptă în familie.

Soţul meu a mai fost cu această femeie acum mulţi ani de zile, dar s-au tot despărţit din cauză că el era cam curvar de fel şi o înşela şi pe ea cu alte câte mai găsea în cale. Acum, sincer nu o înteleg nici pe fata asta, cum îl mai poate accepta lângă ea, după câte i-a făcut în trecut.

Tot ce ştiu sunt povestite chiar de soţul meu şi de mama lui, şi cum poate acum să-i fie amantă, ştiind cât a suferit când altele au fost amantelele lui şi ea iubita îndragostită?

În fine, ideea e că am auzit că această fată a mai umblat şi cu diverse farmece pentru a-l reţine lângă ea, şi cred că şi acum i-a făcut ceva soţului meu, că parcă e înnebunit. Nu mai ascultă de nimeni, nu mai vrea să ştie de nimeni, nimeni şi nimic nu mai au valoare în ochii lui, decât această ordinară femeie, iar eu sunt acum practic inexistentă pentru el.

Nu mă mai bagă în seamă. Când apar în prejma lui, el pleacă. Şi acum nici 2 săptămâni eram parcă cei mai fericiţi şi mai îndrăgostiţi soţ şi soţie din tot universul. Chiar nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat cu el, cum de s-a schimbat atât de radical şi aşa dintr-o dată.

Cu puţin timp în urmă visam şi plănuiam să avem şi un copil în căsnicia noastră fericită, acum el doarme în braţele altei femei. Doamne-Dumnezeule!

Vă rog din suflet ajutaţi-mă, daţi-mi un sfat ce să fac ca să îmi aduc soţul înapoi că nu mai pot, simt că o iau razna!! Faceţi ceva pentru a o îndepărta pe nenorocita asta de Alina, căci aşa o cheamă pe ordinară, şi ajutaţi-mă să se întoarcă Dani al meu la mine. Eu îl iubesc sincer, din tot sufletul, am grijă de el când îi e mai greu, şi încerc să-i fiu alături în toate, pe când nenorocita asta doar îi face rău, îi cheltuie banii prin baruri şi discoteci, şi doar distracţie vrea cu el. Sincer, cred că i-a făcut farmece să-l îndepărteze total de mine, acum chiar l-am auzit că mă vede ca pe o soră??!! Vă daţi seama cât de departe a ajuns nenorocita asta cu răul făcut!

Vă rog mult ajutaţi-mă, că nu mai rezist în felul acesta. Îmi vreau iubitul soţ înapoi la mine, îl iubesc şi ştiu că şi el mă iubeşte, simt asta, am văzut în ochii lui… Sper să nu mă înşel…

Florina, online

 

Într-adevăr, această femeie s-a ocupat cu farmece şi aşa reuşeşte să-l ţină lângă ea. Situaţia este tare neplăcută şi aduce multă suferinţă. Sună-mă, ca să văd cum te pot ajuta.

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory