Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Blestem II.
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Blestem II.

Bună ziua.

Vă mulţumesc că mi-aţi răspuns.

Vreau să vă scriu în detaliu ce am scris pe site-ul vrajitoare.eu. O să vă sun săptămâna viitoare, dar din păcate nu mă pot deplasa la Bucureşti. Vă rog să îmi spuneţi şi cât mă costă să îl fac să fie doar al meu. Aş vrea că el să plece de acolo fără să se uite în urmă, să se mute, cum era planul iniţial, singurul lui gând să fie să plece cu mine, să ne construim o viaţă împreună. Să nu mai asculte de nimeni din jur. Îl iubesc din tot sufletul şi nu pot să trăiesc fără el, soţia lui şi-a bătut joc de el mereu, eu nu aş face asta, de aceea aş vrea să fie doar al meu, sufleteşte şi trupeşte. După ce veţi citi povestea mea, sunt sigură că veţi spune că sunt rea, dar vă rog să mă credeţi pe cuvânt că am trecut printr-o situaţie care mi-a ucis toată umanitatea. Am ajuns să nu mai cred în nimic, nici în rău, nici în bine, şi sufăr enorm.

De trei ani am avut o relaţie cu un bărbat însurat, dar de la distanţă, pentru că el este în străinătate. În aceşti trei ani ne-am întâlnit fizic, faţă în faţă doar de două ori, câte o săptămână, pentru că şi eu eram căsătorită. Prima dată când ne-am întâlnit el nu mai locuia cu soţia, şi era vorba să ne hotărâm ce vom face în continuare, mai mult ca sigur hotărâsem că eu voi pleca cu el. Dar înainte de a mă vizita, s-a dus şi a vizitat-o pe ea, ea fiind tot în România, dar în alt oraş, şi pe cuvânt, din prima clipă în care a reîntâlnit-o, el şi-a schimbat atitudinea faţă de mine, s-a răcit, şi când ne-am întâlnit ne-am certat şi el a plecat, reluându-şi relaţia cu ea şi a luat-o cu el. După câteva săptămâni de la reîntoarcerea lui în ţară, am reluat relaţia, mai mult din iniţiativa mea, dar am început să ne apropiem iar.

El mi-a zis căa a făcut o greşeală că a reînceput cu ea, mi-o dădea tot de rău, mă ruga să vin la el, euîi ziceam că mai trebuie să mai aşteptăm, căci nu aveam încredere în el, şi tot aşa am continuat până anul acesta prin februarie, când s-a întâmplat ceva foarte dureros pentru mine. Am aflat ca soţia lui este însărcinată şi el nu mi-a zis. Când i-am zis că mi-am dat seama că ea va avea un copil, mi-a zis că a fost o greşeală, că de fapt ea nu şi-a dat seama că e la ovulaţie....dar scenariul era prea cusut cu „aţă albă”...

În toţi anii ăştia am învăţat ceva despre soţia lui, nu e bună cu el, îl ţine pentru bani şi pentru că în România ar fi muritoare de foame. E genul de fiinţă pe care toţi o consideră proastă, că trebuie lăsată în lumea ei, dar de fapt ea face doar pe proasta şi manipulează pe toată lumea, inclusiv are control şi asupra familiei lui...

Aşa a fost şi cu concepţia copilului. Vă scriu deschis, femei suntem, ne ştim ritmurile corpului, şi ea a ales momentul potrivit. Oricum, eu am întrerupt relaţia cu el prin februarie din acest motiv...şi peste vreo lună m-a contactat el şi s-a rugat de mine, mi-a zis că vom face cumva să fim împreună, chiar şi într-o situaţie aşa dificilă, că mai sunt bărbaţi divorţaţi şi multe altele. L-am crezut şi am reluat relaţia cu el, în primăvară am fost o saptămână la el, a fost perfect. Mi-am descoperit feminitatea şi pasiunea şi tandreţea cu el, ceva de care nu am avut parte cu soţul meu...şi am hotărât să facem relaţia noastră oficială. Eu m-am reîntors în ţară şi la scurt timp am divorţat, m-am pregătit de plecare, cu tot ce îmi trebuie, şi deşi el mi-a promis că va divorţa în septembrie, nu a făcut-o, şi pentru că deja trecuseră 7 luni de la vizita mea la el, acum, în noiembrie, i-am zis că nu îmi place că el nu a schimbat nimic, că mă tot amână, şi au urmat nişte certuri crunte.

Am descoperit că soţia lui nici măcar nu se comporta ca şi cum ei vor urma să divorţeze, şi din disperarea generată de toate aceste lucruri am făcut în aşa fel încât familia ei să afle că el a fost infidel, şi vă daţi seama că el mi-a zis că i-am stricat ei imaginea şi că încerc să forţez lucrurile.

A fost dureros, pentru că şi eu aici nu am o viaţă uşoară, familia mea a suferit enorm din cauza divorţului meu. Între timp am rămas şi fără serviciu, soţul meu mă mai primeşte pentru o perioadă în casa lui, dar e greu, pentru că deja încearcă să îşi refacă viaţa şi vine cu altă femeie aici. Nu mă cert cu ea, nu am nimic cu ea, dar sufăr, căci şi aici lumea vorbeşte, şi pe mine mă judecă. Am sacrificat totul pentru acest bărbat şi el m-a abandonat aici la mila altora, stau într-o casă din care trebuie să plec curând, nu am bani, mănânc o dată pe zi la mama mea, ca să nu considere fostul meu soţ că abuzez şi să mă alunge de tot.

Şi mai este ceva, mama mea a suferit foarte mult. Bărbatul acesta mi-a zis de multe ori că va veni şi îi va săruta mâinile mamei mele, pentru cât de bună şi frumoasă m-a făcut... şi acum, pur şi simplu, a renunşat total la tot ce a promis ani de zile, şi la faptul că a zis că şi-a luat o responsabilitate faţă de mine şi o va respecta.

Sunt dezumanizată complet. Ce îmi doresc acum este să îl şi pedepsesc, dar să şi îl fac să se întoarcă la mine, să îşi respecte promisiunile şi să nu mai iasă pe veci din cuvântul meu.

Sufăr ca un câine otrăvit. Am apelat şi la o vrăjitoare pentru ajutor, nu mai contează cine, am găsit-o pe internet, la anunţuri simple. Ideea e că din disperare i-am dat şi ultimii mei bani şi am fost păcălită, iar când suma a început să treacă peste 1000 de roni (din care 600 i-am împrumutat de la cineva şi nu ştiu cum o să îi dau înapoi), am renunţat, dar vă spun pe cuvânt că am apelat la ea cu sufletul plin de speranţă.

Ideea este că din disperare şi din suferinţă am încercat singură să blestem persoana care mi-a făcut rău... nu am făcut mare lucru, fără nicio altă lumină în casă, doar am aprins o lumânare neagră, pe care am pus-o să ardă pe o foaie albă pe care am desenat o pentagramă. Am scris pe o altă foaie albă cu un pix negru cu cuvintele mele blestemul (şi recunosc că i-am blestemat şi soţia, să moară până nu se termină anul, dar înainte de a muri, să recunoască că şi ea a făcut tot posibilul să ne despartă, şi să recunoască că a făcut copilul din interes. I-am blestemat şi copilul, să se zbată între viaţă şi moarte şi să nu aibă leac până nu va fi hrănit de mâna mamei mele). L-am citit de trei ori, cu glas tare, cu ură şi lacrimi (nu false, căci chiar asta simt), şi apoi am pus şi această foaie sub lumânare, şi am aşteptat să ardă lumânarea, gândindu-mă doar la ce am scris şi concentrându-mă la ce îmi doresc, apoi, când lumânarea s-a stins, am pus toate foile în focul din sobă şi am deschis uşa casei, trimiţând cu gândul fumul hârtiei spre cei de care vreau să se prindă blestemul.

Ce spuneţi? Se va prinde blestemul meu? Îmi doresc să se prindă, pentru că viaţa mea este un coşmar.

Ce mă mai puteţi sfătui? Ce îmi puteţi recomanda să îl fac să se întoarcă la mine, dar în acelaşi timp să şi plătească pentru tot răul pe care mi l-a făcut? Vă rog mult să-mi spuneţi ce se poate face, în cât timp se poate împlini ce îmi doresc. Există vreo posibilitate să-l leg pe veci de mine, să nu ne mai poată despărţi nimic, absolut nimic? Aş vrea să nu mai existe nimic în mintea lui decât să o ia de la început cu mine. Vă rog mult să mă ajutaţi.

Vă mulţumesc.

Carina, online

Nu sunt convinsă că ceea ce ai făcut, aşa zisul ritual, va şi funcţiona. Dar te asigur că ştiu să fac ritualul de care ai nevoie, acela de revenire a persoanei iubite, care apoi va trebui întărit pentru a nu pleca din nou la soţia lui sau la altă femeie.

Sună-mă şi încearcă să vii la mine, mai bine, ca să te ajut. Este nevoie de prezenţa ta pentru ceea ce vreau să fac.

Vrăjitoarea Zenaida


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory