Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Blestem
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Blestem

Trec printr-un mare necaz, cineva mi-a făcut mult rău, sufăr ca un câine otrăvit, am apelat şi la o vrăjitoare pentru ajutor, nu la cineva de pe site-ul Dvs., nu mai contează cine, ideea e că din disperare i-am dat şi ultimii mei bani şi am fost păcălită, iar când suma a început să treacă peste 1000 de roni, am renunţat, dar vă spun pe cuvânt că am apelat la ea cu sufletul plin de speranţă....

Ideea este că din disperare şi din suferinţă am încercat singură să blestem persoana care mi-a făcut rău... Nu am făcut mare lucru, fără nicio altă lumină în casă, doar am aprins o lumânare neagră, pe care am pus-o să ardă pe o foaie albă pe care am desenat o pentagramă, am scris pe o altă foaie albă cu un pix negru cu cuvintele mele blestemul, l-am citit de trei ori, cu glas tare, cu ură şi lacrimi (nu false, căci chiar asta simt), şi apoi am pus şi această foaie sub lumânare, şi am aşteptat să ardă lumânarea, gândindu-mă doar la ce am scris şi concentrându-mă la ce îmi doresc, apoi când lumânarea s-a stins, am pus toate foile în focul din sobă.

Ce spuneţi? Se va prinde blestemul meu? Îmi doresc să se prindă, pentru că viaţa mea este un coşmar.

Vă mulţumesc.

Carina, online

Trebuie să mă cauţi pentru că ce-ai făcut este o improvizaţie de magie. Apoi, nu ţi-ai luat măsuri de apărare la un eventual rău care ar putea reveni asupra ta. Voi face un ritual şi-ţi voi da un talisman. Sună-mă!

Vrăjitoarea Zenaida


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory