Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Vă rog din suflet să mă ajutaţi!!! Sunt disperată!
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Vă rog din suflet să mă ajutaţi!!! Sunt disperată!

Mă numesc Andreea, am 26 de ani şi viaţa mea este un iad de 3 ani de zile de când m-am despărţit de cel cu care trebuia să mă mărit.Pe lângă faptul că ne-am despărţit, de atunci nimic nu îmi merge bine pe niciun plan. Nici cu sănătatea, nici cu dragostea, am încercat alte relaţii, dar fără niciun rezultat. Aşa cum au venit de repede tot aşa s-au şi dus, fără să fac ceva în privinţa asta şi nici nu reuşesc să mă angajez cu toate că mi-am depus foarte multe C.V.

Cred că am ceva făcut, altfel nu îmi explic. Am fost la biserici, mănăstiri, am dat acatiste de bine, am fost la ghicitori, care m-au dezamăgit. Toate acestea fără niciun rezultat.

Nu ştiu ce să mai fac, sunt singură, serviciu nu am, bani nu am, plâng mereu, sunt disperată, nu îmi mai găsesc putere să merg mai departe.

Vă rog din tot sufletul dacă puteţi să mă ajutaţi. Nu ştiu ce să mai fac, vă implor!

Andreea, online

Vino la mine la o şedinţă de magie, să văd dacă ai făcute vrăji, după cum anticipezi. Sună-mă!

Vrăjitoarea Rodica


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory