Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Vrăji, magii, descântece
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Vrăji, magii, descântece

Vreau să mi se recomande o vrăjitoare care lucrează cu magie neagră,care nu minte şi care lucrează sincer şi se văd şi rezultate,dacă plăteşti un ban.

Eu sunt o persoană sinceră şi dacă sunt ajutată şi văd rezultatul, sunt dispusă la orice plată de bani. Numai în cazul când văd dorinţa mea împlinită.

Căci dacă vrăjitoarea e cu adevărat atotputernică şi dacă eu, în caz că mint, mă poate pedepsi chiar şi cu moartea. Eu sunt foarte sinceră. În viaţă am suferit numai nedreptăţi şi le-am suportat fiindcă iubeam cu toată inima, dar n-am fost iubită. Am fost folosită chiar de soţul meu.

Vreau ca cei din redacţie să-mi recomandaţi o vrăjitoare puternică. Sper în ajutor,nu în minciuni şi vă mulţumesc.

Ilaria, online

Nu vă putem noi recomanda, siteul este doar un suport publicitar iar noi nu ne asumăm niciun risc pentru activitatea desfăşurată de vrăjitoare. Dar sperăm să aveţi succes. Fiecare îşi asumă un risc din start, se ştie. Succes!

Echipa redacţională


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory