Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Am o problemă
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Am o problemă

Bună seara,

Am auzit despre dumneavoastră că sunteţi singura tămăduitoare care a fost acceptată de Biserică şi am înţeles că doar telefonic pot lua legătura cu dvs. Dar mi-am făcut curaj ca să scriu despre problema mea. De mult timp am probleme cu banii şi oricum aş proceda tot nu legăm ceva.

Ne punem de acord să rezolvăm anumite lucruri şi de multe ori nu ajungem cu acele lucruri la bun sfârşit! Parcă o mână nevăzută ne curmă şansa de a învinge.

Nu ştiu dacă greşesc prin felul meu de a gândi dar vroiam să ştiu şi părerea dvs.! Cred în Dumnezeu şi mă închin Lui seară de seară, dar nu ştiu ce se întâmplă. Din această cauză vă solicit ajutorul. Cu respect,

Gina, online

Se întâmplă toate astea pentru că cineva din anturaj nu vrea să-ţi meargă bine deloc. Ai neapărat nevoie de un ritual de protecţie şi de o făcătură puternică. Vino la mine sau sună-mă ca să stabilim o şedinţă.

Tămăduitoarea Tamara


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory