Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Sunt disperat şi la pământ
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Sunt disperat şi la pământ

Sunt însurat cu o fată de 5 ani, doar la primărie luaţi. M-am simţit foarte bine împreună dar de 3 luni încoace de când m-a dat afară din casă sunt disperat după ea pentru că o iubesc foarte mult şi vreau să-mi petrec viaţa alături de ea. Am mai fost la două vrăjitoare. Mi-au spus că noi suntem daţi de la Dumnezeu, suntem soarta şi perechea. Amândouă mi-au zis la fel, mi-au zis că avem aşternut negru, făcături şi blesteme ca să nu fim împreună.

Nevasta este foate încăpăţânată. Am apelat la una care mi-a zis că mă ajută şi mi-o aduce acasă dar nu văd niciun rezultat de o lună şi ceva. Nu mai ştiu ce să fac şi cum să mă comport ca să fim împreună, să vină acasă să ne împăcăm. Simt că viaţa nu are rost fără ea, nu mai ştiu în ce să cred.

Claudiu, online

Situaţia ta este foarte tensionată şi necesită răbdare multă, dat tu nu mai ai, se pare. Vino la mine să-ţi fac un ritual şi să te ajut. Poate aduci şi fotografia ei.

Vrăjitoarea Anastasia


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory