Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Îngervăzătoarea Doreen Virtue
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Îngervăzătoarea Doreen Virtue

User Rating
PoorBest 

 

banner

 

Contacte:

Îngervăzătoarea Doreen Virtue

Telefon: +1 760 431-7695, interior 1
Mobil:
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.angeltherapy.com
www.earthangel.com
Țara de origine: SUA
Web-social:

 

Prof. Dr. Doreen Virtue este psihoterapeut clarvăzător (îngervăzător), care lucreaza cu lumea îngerilor. Este doctor spiritual în psihologie, cu licență, masterat și doctorat în consiliere psihologică. Ea sustine seminarii cu teme spirituale și psihologice în întreaga lume, discutând despre terapia cu îngeri, comunicarea cu îngerii și vindecarea spirituală. Pentru mai multe detalii despre ea, vă rugăm sa vizitați website-urile ei.

Pentru momentele din viaţa noastră în care avem nevoie de inspiraţie şi călăuzire sau de ajutor în luarea unei decizii, îngervăzătoarea (în același timp și scriitoare) Doreen Virtue ne oferă un instrument care ne poate fi de ajutor: 44 de cărţi-oracol, împreună cu un ghid de folosire şi interpretare.

Limbi vorbite:

Engleză

Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory