Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Vindecătoarea-tămăduitoarea Elisabeta
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Vindecătoarea-tămăduitoarea Elisabeta

User Rating
PoorBest 

 

banner

 

Contacte:

Vindecătoarea-tămăduitoarea Elisabeta

Telefon:
Mobil: +40 743 497-794
e-mail:
Website:
Web-social:

 

Mai mulți cititori ne cer să fim mai expliciți cu informații despre videncătoare și clarvăzătoarea Elisabeta. Mai jos aveți informațiile dorite:

Ea deține la ora aceasta un adevărat nomenclator de persoane cu capacități extra-senzationale și vizionare. În urma ultimulului experiment magic, care a fost efectuat cu celebra clarvăzatoare Elisabeta, ea poartă pseudonismul Mama Spâni.

Pe această femeie se poate conta, iar previziunile ei, făcute la zeci de oameni sau adeverit sută la sută. La domiciliul ei ajunge multă lume din țară și peste hotare și uimește prin exactitate nu numai istoria ocultismului, ci și istoria religiliilor. Nu se va referi la prejudecățile care mai există în legatură cu viziiunile și vizionari.

Unii dintre noi le neaga, alții le respectă la o analiză atentă dintre fenomen și evenimentul cuprins în concretatea lui vor fi socați în primul rând de capacitatea unor persoane, ca Elisabeta de a vedea în viitorul apropiat, soarta unor oamneii gloria sau decăderea succesul sau eșecul.

Așa cum Elisabeta ia văzut în destin ofițerului de marină din Galați, că se va îneca pe vapor și fapta s-a adeverit, sa nu uitam de videcarea medicului internist din Bacău la un pas de moarte, Elisabeta l-a salvat sau sa luăm cazul profesoarei din Oradea. Melania, de 34 ani avea cununiile legate, iar Elisabeta i-a dezlegat.

Totodată, oameni de afceri falimentați, cărora Elisabeta le-a redat afacerea pe picioare și multe alte cazuri rezolvate de domnia sa.

Pentru a avea informații suplimentare despre capacitațile Elisabetei, și ce poate ea să facă, căutați-o pe YouTube pe clarvăzătoarea Elisabeta, și veți vedea emisiunie realizata împreună cu mari oamenii de știință și moderatori, sau cu Ioan Țugui, omul de știință în paranormale, pshiologie, parpshiologie, entitați si ecnime.

Contați cu încredere pe Elisabeta costantând, că este cea mai bună din România.

Limbi vorbite:

Română

Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory