Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Secretele horoscopului arab
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Secretele horoscopului arab

Secretele horoscopului arab

Modul de folosire

Cele douăsprezece semne-arme sunt clasificate după criteriul eficienţei în trei categorii: arme scurte, arme mijlocii şi arme lungi. În prima categorie intră, în ordine: briceagul, pumnalul, cuţitul şi pumnalul arab; în cea de a doua: ghioaga de fier (sau buzdugan), ghioaga ţărănească, toporişca şi lanţul; în cea de a treia, armele superioare: sabia, lancea, praştia şi arcul. (Se observă că eficacitatea acestor arme creşte proporţional cu mărimea razei de acţiune).

La aflarea caracteristicilor temperamentale ale unei persoane, precum şi a traiectoriei sale socio-profesionale, folosim cele trei Tabele din paginile următoare, cuprinzând punctajele zodiei, al localităţii natale şi al profesiilor părinţilor (a mediului social de provenienţă). Să luăm un exemplu oarecare:

Data nasterii: 3 noiembrie
Locul nasterii: Bucureşti
Profesia părintilor: poştaşi.

Adunăm cifrele aflate din tabele A, B şi C şi apoi împărţim rezultatul la 3; după care căutăm arma corespunzătoare numărului obţinut.
4 + 11 + 7 = 22
22 : 3 = 7,33
(Se va lua în considerare numărul întreg cel mai apropiat, care în cazul nostru este 7)

Subiectul nostru este o „toporişcă”, ca „armă de pornire”, şi vom căuta această secţiune în comportamentul destinat ei, precum şi compatibilitatea cu celelalte arme.

Pentru a afla „arma de sosire” (adică situaţia socio-profesională în care se găseşte subiectul în momentul de faţă) e de ajuns să citim numărul corespunzător profesiei sale actuale în tabelul respectiv, iar apoi să căutăm arma ce revine acestui număr nou; vom reuşi astfel să-i trasăm traiectoria - ascendentă sau descendentă, dacă a progresat sau a decăzut şi ce semnificaţie are acest fapt. Să presupunem, de exemplu că subiectul nostru e acum scriitorul adică „praştie”, ceea ce înseamnă că a urcat cu patru trepte pe calea afirmării posibilităţlor sale, de la arma de plecare, toporişca. Acesta e un lucru foarte lăudabil.

Puteţi urmări astfel traiectoria oricui vă interesează, a rudelor, cunoştiinţelor, celebretităţilor şi să aflaţi dacă respectivii puteau sau nu mai mult, dacă sunt sau nu mulţumiţi de ei înşişi etc.

Se cuvine să facem câteva precizări suplimentare pentru situaţiile mai deosebite. Prima este legată de profesiile părinţilor: în cazul în care mama persoanei este casnică se va lua singură profesia tatălui. Situaţia poate fi însă şi inversă. În mod tradiţional se consideră că rolul financiar principal într-o familie revine capului familiei - tatălui - şi că în funcţie de anturajul acestuia formează în general cadrul social al familiei, context în care nativul se va dezvolta în perioada sa de formare. Totuşi, în zilele noastre acest fel de a privi lucrurile e în plină schimbare şi s-ar putea ca aportul financiar al mamei să fie în unele familiei egal cu cel al tatălui sau chiar mai mare. Ceea ce e sigur însă în majoritatea cazurilor e că mariajul se realizează de regulă între persoane cu statut social identic sau apropiat, pentru că e normal să cunoşti mult mai multă lume în cercurile pe care le frecventezi – şi să comunici mult mai bine cu respectivii, având preocupări comune. Din această perspectivă, departajarea între părinţi pe criteriile arătate mai sus devine inutilă şi e chiar mai bine aşa.

A doua precizare se referă la localitatea care va fi punctată. Pot exista situaţii în care locul naşterii să nu coincidă cu cel al formării personalităţii în anii copilăriei şi ai adolescenţei, în acest caz luându-se în considerare ultimul. În sfârşit, numărul de locuitori al localităţii trebuie să fie cel din această perioadă – şi nu altul ulterior.

Tabel A– ZODIILE:

 1. Fecioară: 23 august – 22 septembrie
 2. Berbec: 21 martie – 20 aprilie
 3. Rac: 22 iunie – 22 iulie
 4. Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie
 5. Gemeni: 21 mai – 21 iunie
 6. Taur: 21 aprilie – 20 mai
 7. Peşti: 19 februarie – 20 martie
 8. Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie
 9. Leu: 23 iulie – 22 august
 10. Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie
 11. Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
 12. Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie

Tabel BLOCALITATE:

 1. Sub 500 locuitori
 2. 500 – 2.000 loc.
 3. 2.000 – 5.000 loc.
 4. 5.000 – 15.000 loc.
 5. 15.000 – 50.000 loc.
 6. 50.000 – 100.000 loc.
 7. 100.000 – 200.000 loc.
 8. 200.000 – 350.000 loc.
 9. 350.000 – 600.000 loc.
 10. 600.000 – 1.500.000 loc.
 11. 1.500.000 – 5.000.000 loc.
 12. Peste 5.000.000 loc.

Tabel C – Mediu socio-profesional al părinţilor:

 1. Categorii defavorizate ale societăţii: handicapaţi fizic, psihic ori moral; şomeri; vagabonzi etc.
 2. Subalterni de gradul cel mai mic: femei de serviciu, hamali, stivuitori, muncitori necalificati, soldaţi etc.
 3. Muncitori calificaţi, tâmplari, zidari, băcani, cofetari, mici comercianţi, mici meşteşugari, valeţi, dactilografe, infirmiere etc.
 4. Poliţişti, caporali, jandarmi – pe de o parte; pe de altă parte duşmanii lor direcţi: hoţii de orice calibru, tâlharii etc.
 5. Şefi de birou, de secţie, supraveghetori, mici cadre, militari de carieră (mai puţin generalii) etc.
 6. Cei ce lucrează la ţară: fermieri, ţărani etc.
 7. Mici ziarişti, poştaşi, păstori, mici comedianţi, funcţionari din serviciile publice, profesori de gimnaziu şi de liceu, secretari etc.
 8. Industriaşi, bancheri, rentieri şi toate celelalte profesii ce vizează finanţele.
 9. Înalţi funcţionari, guvernatori, militari de rang superior etc.
 10. Intelectuali de tot felul: profesori universitari, magistraţi, medici, ingineri, actori faimoşi, arhitecţi, liber profesionişti, avocaţi, ziariştii
 11. Creatori: filosofi, oameni de ştiinţă, artişti, poeţi, prozatori, politicieni, preoţi, firile reformatoare în sens profund şi toţi idealiştii, în general.
 12. Marii creatori, cei ce se bucură de glorie şi îşi influenţează epoca: filosofi, savanţi, artişti.

Citiţi şi:
– Compatibilitatea între zodii în horoscopul arabVizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory