Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Horoscopul japonez
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Horoscopul japonez

horoscopul japonez

În secolul I î.Chr., împărăteasa japoneză Pimiko, pasionată de astrologie, a dezvoltat zodiacul japonez, ajutată de soţul său, împăratul, care îi cerea sfatul în toate deciziile sale politice. Pentru mult timp, acest zodiac a fost rezervat numai împăratului şi familiei sale, dar din secolul XVI, el este disponibil tuturor celor care vor să-şi înţeleagă mai bine personalitatea şi să afle ce le rezervă viitorul.

Descoperă care este semnul tău în zodiacul japonez, căutând data naşterii tale în lista de mai jos.

15 februarie - 20 martie – floarea de cireş
21 martie - 29 aprilie – soarele
30 aprilie - 4 iunie – bambusul
5 iunie - 6 iulie – boul de orez
7 iulie - 1 august – floarea de lotus
2 august - 27 august – podul japonez
28 august - 10 octombrie – piatra de gradină
11 octombrie - 18 noiembrie – împăratul
19 noiembrie - 26 decembrie – împărăteasa
27 decembrie - 18 ianuarie – luna
19 ianuarie - 14 februarie – ţestoasa sacră


Floarea de cireș (15 februarie - 20 martie)

Personalitatea ta: ești pasională, veselă, zâmbitoare, luminoasă. Ceilalți te apreciază pentru spontaneitatea ta, pentru căldura și entuziasmul de care dai dovadă. Cireașa este simbolul vieții.

Atuurile tale:  ești hotărâtă, sociabilă și îți dorești cu adevărat să reușești, să câștigi. Urmează-ți entuziasmul pentru că el te va duce departe și ai mai multă încredere în propria persoană.

Dragoste: dragostea este motorul vieții tale, ea te ajută să-ți valorifici talentele și competențele.

Sfat zen: nu devia de la drumul tău pentru a urma pe cineva. Dacă o faci, vei fi foarte dezamăgită.

Soarele (21 martie - 29 aprilie)

Personalitatea ta: ești idealistă și înțeleaptă, ai un spirit al dreptății foarte bine dezvoltat și îți doresit să schimbi lumea. Crezi cu tărie că, dacă fiecare s-ar strădui puțin, lumea ar fi un loc mai bun. ești o optimistă incurabilă.

Atuurile tale: capacitatea naturală de seducție te ajută să cunoști oamenii potriviți Dacă te interesează o anumită persoană, nu ezita și fă tu primul pas.

Sfat zen: ascultă-ți intuiția pentru că ea îți va da întotdeauna sfaturi bune și te va duce pe drumul cel bun.

Dragoste: când iubești, bazează-te pe rațiune și nu te lăsa devorată de focul pasiunii.

Bambusul (30 aprilie - 4 iunie)

Personalitatea ta: ești înțeleaptă, cultă și știi cum să le transmiți celorlalți din experiențele și cunoștințele tale. Asta te motivează cel mai mult în viață.

Atuurile tale: ai un caracter puternic, ești perseverentă și te adaptezi din mers la orice situație.

Sfat zen: Nu încerca să înoți împotriva curentului. Adaptează-te, mulțumește-te cu ceea ce ți se oferă și ai toate șansele să reușești.

Dragoste: când vine vorba de sentimentale, urmează-ți intuiția, care nu te va dezamăgi niciodată.

Boul din orez (5 iunie - 6 iulie)

Personalitatea ta: muncești mult, uneori chiar prea mult. ești conștiincioasă și faci ceea ce trebuie fără să te plângi vreodată și fără să ceri mai mult pentru tine. Ai un simț al datoriei foarte pronunțat.

Atuurile tale: ești realistă și ai capacitatea de a te adapta lumii în care trăești. Umorul și capacitatea de convingere te vor ajuta de multe ori în viață.

Sfat zen: crede în visele tale! Dintre toate semnele, tu ai cele mai mari șanse să ți le realizezi.

Dragoste: Ar trebui să preferi viața liniștită de familie în locul aventurilor sentimentale. Familia îți va fi de mare ajutor în viață.

Floarea de lotus (7 iulie - 1 august)

Personalitatea ta: ești dulce, visătoare, sentimentală, empatică. ești entuziastă și optimistă, îți plac viața, dragostea și copiii.

Atuurile tale: ești dinamică și încrezătoare în forțele proprii. Nu ți-e teamă să preiei inițiativa. Nu depinzi de nimeni, niciodataă. ești capabilă să te descurci singuraă în orice situație.

Sfat zen: dorește-ți mereu mai mult, cere mai mult de la tine însăți.

Dragoste: nu te teme de pasiune și de dragoste. Iubește fără limite!

Podul japonez (2 august - 27 august)

Personalitatea ta: rolul tău este să legi două lumi, două universuri. ești curajoasă și răbdătoare. Te atrag arta, frumosul și tot ce este ciudat, nemaivăzut, străin.

Atuurile tale: forța morală și optimismul te vor ajuta să treci peste toate obstacolele vieții. Nu te teme să te arunci în mijlocul acțiunii pentru că ești capabilă să faci față oricăror încercări.

Sfat zen: nu te opri niciodată la mijlocul drumului, continuă să lupți până când îți atingi scopul, până când obții victoria la care visezi. Nu-ți pierde răbdarea, timpul este de partea ta.

Dragoste: în dragoste, ca și în viață, lupta pentru ceea ce îți dorești și nu-ți pierde răbdarea. Lasă-te în voia pasiunii!

Piatra de grădină (28 august - 10 octombrie)

Personalitatea ta: ești curioasaă, extrovertită, lucidă, șarmantă și prietenoasă. Știi cum să te apropii de oricine și cum să-i cucerești pe cei care te interesează.

Atuurile tale: Forța interioară te ajută să depășești blocajele emoționale. Energia de care ai nevoie să găsește în adâncul sufletului tău.

Sfat zen: nu te implica în prea multe acțiuni deodată. Scopul tău ar trebui să fie găsirea armoniei și a fericirii.

Dragoste: Ai grijă cum folosești puterea de seducție cu care ai fost înzestrată. Nu te folosi de ea pentru a face rău celor din jur, căci totul se va întoarce împotriva ta.

Împăratul (11 octombrie - 18 noiembrie)

Personalitatea ta: ești încrezătoare în forțele tale. Pentru tine, viața este o aventură. Nu te demoralizează și nu te sperie schimbările bruște de direcție. Te adaptezi din mers.

Atuurile tale: știi să stabilești prioritățile și te concentrezi pe lucrurile esențiale. Asta îți aduce vitalitatea și echilibru interior.

Sfat zen: ascultă de nevoile tale emoționale și fizice. Nu minimaliza puterea intuiției care te poate ghida în multe situații dificile.

Dragoste: Nu forța lucrurile. Fii răbdătoare, pentru că viață îți va da înapoi lucrurile pe care le-ai pierdut sau pe care crezi că le-ai pierdut.

Împărăteasa (19 noiembrie- 26 decembrie)

Personalitatea ta: știi ce vrei de la tine, de la ceilalți, de la viață și ești gata să lupți pentru ideile tale.

Atuurile tale: empatia te ajută să-i înțelegi mai bine pe ceilaltț și îți permite să comunici eficient cu toată lumea. Dinamismul tău și bucuria de a trăi te ajută să cucerești pe oricine.

Sfat zen: înconjoară-te de copii. Spontani și veseli, ei vor reuși să-ți mențină pofta de viață, chiar și în cele mai grele momente.

Dragoste: Ai nevoie de un bărbat puternic lângă tine, care să te inspire, să-ți dea putere și să te sprijine.

Luna (27 decembrie - 18 ianuarie)

Personalitatea ta: ești misterioasă și provocatoare. Toți cei care te cunosc sunt atrași către tine, dornici să-ți afle misterele.

Atuurile tale: ești receptivă la semnele premergătoare schimbărilor importante și nimic nu pare să te ia prin surprindere.

Sfat zen: ai grijă de tine așa cum ai avea grijă de cea mai dragă persoană și iubește-te la fel de mult.

Dragoste: nimic nu tebuie să te oprească, nici măcar un bărbat și nimic nu trebuie să te surprindă, nici măcar tu însăți.

Țestoasa sacră (19 ianuarie - 14 februarie)

Personalitatea ta: ești blândă, înțeleaptă, prudentă și liniștităa. Dar, sub această aparență, se ascunde o femeie pasională, liberăa, care luptă pentru lucrurile în care crede.

Atuurile tale: crezi în ideile tale. Nu ți-e teamă să le exprimi, apoi să lupți pentru ele cu toată puterea. De aceea, vei reuși să obții tot ce îți dorești, și în viața profesională, și în cea personală.

Sfat zen: luptă pentru a-ți apăra idealurile. Timpul va fi mereu de partea ta.

Dragoste: Așa cum îți aperi ideile, îți aperi și sentimentele. Odată ce îți propui ceva, nimic nu-ți stă în cale, chiar dacă scopul tău este acela de a cuceri un bărbat.Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory