Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Zodiac erotic pe sexe
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Zodiac erotic pe sexe

zodiac erotic

Dacă dragoste nu e, nimic nu e. Şi nu e vorba de dragostea poetică, de dragostea platonică, ci de dragostea fizică, de atingerea erotică, de împlinirea sexuală care te ajută să atingi culmi ale extazului, să fii la graniţa dintre două lumi, să ai impresia că eşti dincolo de nori, acolo unde ajung doar îngerii.

Să nu confundăm sexul cu dragostea: sexul este doar o parte importantă din dragoste – este partea principală. Cei care spun că sexul nu este important mint sau fac parte din acei refulaţi care niciodată nu au avut parte de altă atingere decât de a lor, cel mult.

Sexul este important dacă îl faci nu de dragul de a te elibera sexual ci pentru a a te împlini sentimental. Ori asta nu se obţine prin dezbrăcarea automată, prin lungirea în pat sau altundeva şi prin întromisie.

Preludiul este cheia sexului bun, a sexului de calitate, a sexului care te ridică pe culmi de extaz. Dar preludiul preludiului este şi mai important, modul în care este aranjat ambientul, în care este creată atmosfera necesară unui moment unic.

Pentru ca fiecare act în sine, fiecare act sexual, este sau cel puţin trebuie să fie unic. În clipa în care se repetă, fără nici o noutate, îşi pierde din valoare şi se transformă în sex casnic. Acum depinde de voi dacă vreţi dragoste sau sex casnic.

Berbec

Femeia
Nu poate fi cunoscută cu adevărat decât în pat. Extrem de sensibilă, feminină şi pasională, ea se dăruieşte mai mult pentru propria ei plăcere, decât pentru cea a partenerului. Trebuie să dai dovadă de fermitate şi să nu-i permiți să te joace pe degete. Atunci când nu obţine o satisfacţie sexuală pe măsura, femeia Berbec îşi vede de drum. Nu încerca să-i impui un program sexual redus pentru că o vei vedea din ce în ce mai rar. Îi place concurenţa în actul sexual şi îi place să ia iniâiativa. Preferă să stea deasupra, să controleze actul sexual, dictând procesul de declanşare a orgasmului. Te poţi aştepta la ţipete, zgârieturi şi muşcături. Practică legături foarte scurte dar intense, fiind dominată de instinctul sexual.

Bărbatul
Este agresiv, energic, plin de imaginaţie. Cu el niciodată nu ştii încotro te îndrepţi dar oriunde te vei trezi, vei simţi că trăieşti. Este bărbatul care nu manifesta interes pentru poziţia clasică, bărbatul deasupra femeii, asta dacă nu cumva nu te-a dorit deja pe capota maşinii. Cu el beneficiezi din plin de plăcerile actului sexual. O dată ce aţi ajuns în dormitor, nu vei apuca să-ţi scoţi hainele, el ti le va sfâşia. dacă nu ai chef să te culci cu el mai bine stai acasă şi te uiti la televizor. Berbecii nu se joacă cu astfel de lucruri. când te doreşte nu-l interesează altceva, contează pe el doar în privinţa iniţativei, de măsurile de precauţie trebuie să te îngrijeşti tu. Ei vor senzaţii şocante şi interzise, iar atunci când nu li se oferă satisfacţie, devin irascibili.


Taur

Femeia
Nu este interesată de noutăţi, ea vrea să fie satisfacută şi atât. Dacă doreşti să aplici tehnici noi, trebuie să o iei treptat, numai după ce i-ai câştigat încrederea. Această femeie este conservatoare şi se adaptează greu. Este o amantă exigentă, te va lăsa fără suflare, fiind domeniul în care excelează. Apreciază micile semne de atenţie, fără a o putea păstra cu asta prea mult, o mângâiere, un sarut.

Bărbatul
Calm şi puternic, are nevoie de timp pentru a se hotărâ dar nu se lasă până nu-si atinge scopurile vizate. Este cunoscut în numeroase cazuri ca fiind amantul ideal, fiind sensibil şi inţelegând sentimentele partenerei sale. Este însă lipsit de imaginaţie, jocul său preliminar fiind studiat ca un spectacol de teatru. Dar, deşi la el totul se petrece în virtutea tradiţiei, nu vei fi dezamagită. Cel mai tare atuu însă al Taurului este abilitatea sa de a prelungi actul sexual. Nu contaţi niciodată pe iniţiativa lui dacă doriţi o poziţie exotică. Îi plac însă acţiunile orale.


Gemeni

Femeia
Nu are nevoie de un loc special, bancheta maşinii, o sală de cinematograf sau balconul unui teatru sunt suficiente. Nu o grăbi căci îi place să facă totul în ritmul ei. Îi place jocul întreg, de la a-i face curte la excitarea sentimentală şi până la apogeu. În general această femeie poate fi cucerită foarte uşor. Actul sexual nu constituie o necesitate pentru ea. Este foarte curioasă şi îi place să facă două lucruri concomitent. În jocul preliminar actului sexual, ea combină sărutul cu stimularea altor zone erogene. Este deseori bisexuală, iar în legăturile amoroase cu propriul ei sex îşi schimbă frecvent rolul.

Bărbatul
Nu-l vei auzi niciodată gâfâind. Poate provoca senzaţile dorite de parteneră deoarece cunoaşte exact căile pe care trebuie să le străbată. Îl ispiteşte mai degrabă ideea decât actul în sine. Preferă să facă dragoste cu lumina aprinsă, oglinda fiind un stimulent preferat. Unii chiar se filmează în timpul actului sexual. Bărbatul Gemeni se aprinde treptat, nu-l amuză amorul franţuzesc preferând alte jocuri preliminare. Se poate excita muscându-te de ureche, mângâindu-ţi usor spatele. Foloseşte din plin excitaţia verbală, discuţile pe această temă care îi aduc un succes garantat. Comportamentul său vizeaza în principal propria sa satisfacţie. Dar nu te vei plâge, chiar dacă te vei simţi ca un cobai, deoarece aceasta practică jocuri sexuale ignorate de ceilalţi barbaţi. Nu-i acorda prea mare înredere deoarece spune ce vrei să auzi şi oricând este în stare să te abandoneze şi să îşi aleagă altă victimă. Idealul său în viaţă îl reprezintă diversitatea.


Rac

Femeia
Dacă tu crezi în inutilitatea căsătoriei, femeia Rac îţi poate fi o amantă devotată. Nu face niciodată primul pas în domeniul relaţiilor sexuale deorece îi este teamă că iniţiativa ei să nu fie prost înţeleasă. Dacă reuşeşti să o stimulezi, imaginaţia ei erotică se va elibera de orice obstacole. Dar o poţi închide  în carapace printr-un simplu cuvânt sau gest deplasat. Nu te aştepta să ţi se dăruiască pe bancheta maşinii, trebuie să găseşti momentul şi locul potrivit. Ea ţine să fie admirată, aşa că un compliment este foarte important în jocul preliminar.

Bărbatul
Îi place rolul de mentor, aşa că trebuie să-i dai impresia că el te va iniţia în  misterele sexualităţii. La începutul relaţiei evită vulgaritatea, pentru că el preferă să-şi idealizeze partenera, deci orice gest mai brutal reduce sansele unei legături sexuale de durată. În preludiu este rafinat şi eficient pentru că urmăreşte satisfacerea reciprocă. Preferă să înceapă preludiul, în altă parte, nu în pat. Principala lui calitate este faptul că memorează şi reconstituie tot ce a intreprins pentru a excita o femeie. Astfel, experienţa dobânditî este în permanenţă perfecţonată cu ajutorul imaginaţiei.


Leu

Femeia
Este ferm convinsă că orice barbat ar fi fericit să o aibă şi astfel, nu te aştepta să-ţi iasă în întâmpinare. dacă este nemulţumită nu-ţi va spune nimic , considerând că tăcerea este o armă mult mai redutabilă. Rar le vezi triste, nici măcar atunci când sunt îndragostite. Se bucură din plin de relaţia cu partenerul pentru a-şi hrăni propriul "Eu" dându-i apoi fără scrupule cu şutul. O dată excitată, devine un partener pătimaş, numeroşi foşti amanţi pot dovedi acest lucru prin cicatricele cu care au rămas. La încheierea actului sexual aşteaptă să-i fie elogiate posibilităţile sexuale. Încearcă să domine în actul sexual. Îi permite bărbatului să pătrundă pe jumătate, după care schimbă poziţia astfel încât acesta să-i poată admira corpul, copleşind-o cu complimente.

Bărbatul
Are nevoie de sex ca de aer. Orice cucerire nouă reprezintă o posibilitate de etalare a propriilor capacităţi. Personalitatea lui dominantă calcă în picioare orice principii. Consideră că toate femeile trebuie să-l dorească dar acest lucru îl face vulnerabil în faţa femeii care şi-a propus să-l cucerească.  Ca amant nu suportă ezitările sau apropierea lentă. Să nu fi modestă şi tăcută, Leului îi plac femeile care îşi exteriorizează plăcerea pe care el i-o oferă. Dacă îl refuzi va trece imediat la altă femeie. Este genul conservator, orice perversiune este exclusă.


Fecioara

Femeia
Preferă bărbaţii care au răbdare, care aşteaptă momentul în care actul sexual devine inevitabil. Consideră că bărbaţii care sunt adepţii unei relaţii pur fizice nu înţeleg şi nu apreciază adevărata importanţă a actului sexual. O dată hotărâtă să se dăruiasca nu vei fi dezamăgit. Ca loc, preferă propria ei casă. Poate transforma un sărut într-o trăire erotică egală aproape cu actul în sine. Explică-i ceea ce doreşti şi ea va face tot pentru aţti oferi plăcere. Pentru ea actul sexual reprezintă un act de ospitalitate la fel ca şi cafeaua de dimineaţă.

Bărbatul
Nu are iniţiativă în acest domeniu. Apreciază punctualitatea, tactul, bunele maniere, discuţiile într-un cerc larg de probleme la parteneră. Atunci când va veni momentul nopţii intime, el îşi va aduce pijamaua, periuţa de dinţi, cămaşa, şosete pentru a doua zi. E posibl ca el să-şi facă cunoscute preferinţele sexuale dinainte, fără expresii vulgare fireşte. Cunoaşte bine anatomia feminină şi ştie exact ce anume o excită. Nu aştepta însă de la el o imaginaţtie sexuala, dar va face totul pentru a asigura plăcerea partenerei. Desconsiderarea pe care o poartă sexului poate evolua îni ndiferenţă.


Balanţa

Femeia
Adoră "spectacolul". Pregăteşte cu mare atenţie scena actului sexual. Îi place să studieze reacţiile partenerului. Î i plac toate jocurile preludiului, inclusiv cele verbale. Posedă un excepţional control al muşchilor vaginali, pe care şi-i poate contracta şi relaxa determinând ejacularea partenerului fără a recurge şi la alte mişcări. Este foarte sensibilă la orice atingere a capului. Nu fi niciodată brutal. Îşi iubeste corpul pe care şi-l ştie creat pentru a fi admirat. Îi place să vadă că nu rezişti impulsului de a o atinge. Deseori ajunge la narcisism.

Bărbatul
Este foate preocupat de gradul în care eşti satisfacută. Nu forţa ritmul şi foloseşte-ţi vârfurile degetelor pentru că e sensibil la orice atingere. Cunoaşte anatomia feminină, are imaginaţie erotică şi intuiţie exactă. Este rezistent şi e posibil ca tu să fi cea care spune "Ajunge". În preludiu este răbdător, sensibil şi plin de imaginaţie. Nu este fidel, nu vede nimic rau în a avea mai multe relaţii concomitent, cei mai mulţi giglo fiind născuţi sub acest semn.


Scorpion

Femeia
Aceasta nu poate atinge orgasmul decât discutând despre sex. Nu cunoaşte oboseala şi va face tot posibilul pentru ca noaptea să rămână de neuitat. Scorpionul este cel mai sexual semn al zodiacului. Nu neglijează nici cele mai mici detalii. Atunci când este interesată de un bărbat, îl urmăreşte cu înverşunare şi nu acceptă să i se răspundă cu "nu". Este foarte important pentru ea ca în timpul actului sexual să-şi controleze orgasmul şi face orice pentru a-l prelungi pe al pertenerului. Vrea să domine, sexul reprezentând pentru ea o altă formă a relaţiilor stăpân-sclav.

Bărbatul
Este un animal sexual redutabil. Cunoaşte anatomia femeii şi are o imaginaţie foarte activă. Are o energie inepuizabilă, merge direct la ţintă, nu îl preocupă rafinamentul tehnicii. Provocând durere se excită mult, simţind nevoie să domine femeia. Îi place să-i divinizaţi organul sexual. Este predispus la ciudăţenii sexuale. Îi place actul sexual neconvenţional, sperând să rîămână de feicare dată cu experienţe de neuitat.


Săgetător

Femeia
Îi place ca actul sexual să aiba loc pe nisipul mării. Preferă să treci cât mai repede peste preludiu. Este capabilă de orgasme repetate. Este incapabilă să se dăruiască unui singur bărbat dar are parte de multe experienţe şi puţine trăiri adevărate. Nu manifestă interes pentru jucăriile sexuale.

Bărbatul
Zboară ca o albină de la o femeie la alta. Îi place actul sexual dar nu simte că pământul se învârteşte. Pentru el excitarea se afla în căutare iar distracţia în preludiu. Femeia care ajunge cu el în dormitor poate avea parte de deziluzii. Limba sa poate deveni un instrument diabolic când se apropie de zonele erotice ale femeii. Manifestă un interes deosebit pentru picioarele femeii. Simte o atracţie puternică pentru bisexualitate. Pentru el sexul reprezintă viaţa iar el vrea să încerce totul în viaţă.


Capricorn

Femeia
Se excită foarte uşor, chiar de la o îmbrăţişare. Îi place să preia comanda în timpul actului sexual. Nu-i plac surprizele, vrea să ştie dinainte ce i se pregăteşte. Deoarece deţine o mare rezistentă sexuală, pretinde acelaşi lucru şi de la partener. Îi place să zgârâie, să muşte şi să scâncească, actul sexual reprezentând o competiţie sălbatică iar orgasmul este recompensa acesteia.

Bărbatul
Sexul trezeşte în bărbatul Capricorn lucrul cel mai bun de care acesta este în stare. Preferă ca femeia să-i cunoască prefereinţele şi să-i vină în întâampinare. Are rezistenţa unui maratonist. Este de părere că actul sexual trebuie executat în confort. Este capabil să sfâşie hainele sau să vă rănească. Cu cât îl respingi mai mult cu atât iî vei întărâta mai tare. Este înclinat spre perversiune şi sadism. Majoritatea preferă să ejaculeze pătrunzând pe la spate.


Vărsător

Femeia
Este neobişnuită deci are nevoie de un bărbat pe măsură. Are o imaginaţie excepţională şi manifestă un interes pentru încercările de a obţine plăceri noi. dacă este dezamagită, recurge la masturbare. ştie că mintea unui barbat reprezintă cel mai erotic organ al acestuia. Nimic nu i se pare interzis.

Bărbatul
La el contactul începe în minte, nu-i place încălzirea şi preferă să atace direct. Are o bogată imaginaţie sexuală Se îndrăgosteşte repede dar evită să se căsătorească. O dată excitat devine un amant magnific, plictisindu-se de o singură poziţie.


Peşti

Femeia
Are tendinţa de a juca teatru. Dorind să placă, nu-şi permite să refuze prea des. Nu acceptă nici o interdicţie în domeniul sexual. Filmele sexy sau lecturile de acelaşi gen o excită,  fiind dispusă să experimenteze orice numere de acrobaţie sexuală. Va face totul pentru plăcerea partenerului. Îi place ca în timpul actlui sexual să poarte bujuterii.

Bărbatul
Vrea să domine intrgeul act sexual. Trebuie să primeacă neaparat ceea ce solicită atunci când o solicită. Preferă o parteneră activă şi cu multă experienţă. Cunoaşte aşteptările unei femei şi fac orice pentru a-şi transforma visele şi fanteziile erotice în realitate.Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory