Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Horoscop / Zodiac Arab
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Horoscop / Zodiac Arab

Zodiacul Arab

Datorită naturii războinice şi cuceritoare ale triburilor poporului arab, aces zodiac arab, considerat şi horoscop arab reflectă întocmai importanța armelor, a eficienței lor în diferite tipuri de lupte şi a razei lor de acțiune (grupate în scurte: topor, pumnalul, cuțitul şi pumnalul arab; mijlocii: buzduganul de fier, bâta țărănească, toporişca şi lanțul; în cea de a treia, armele superioare: sabia, lancea, praştia şi arcul).

 • Pumnalul (Berbec: 21.03-20.04): entuziast, în dragoste, trăieşte momentul, faci lucrurile pe măsură ce spui comportându-te întotdeauna impulsiv şi spontan. Motivaţile tale sunt conduse de instinct şi dorinţa, acţionând fără a gândi prea mult şi cu multă energie. Trăieşte realitatea!

  Inteligenţa ta este intuitivă şi simplificată, reducându-ţi motivaţile la dorinţe primare, fără să acorzi importanţa aparenţelor. De fapt, o viaţă complicată nu este punctul tău forte, dar oamenii te plac datorită dinamismului tău, felului tău cald de-a fi şi credinţei evidente în convingerile tale. Cu tine nu există ipocrizie sau zâmbete false; profesiile autonome ţi se potrivesc perfect.

 • Bâta ţărănească (Taur: 21.04-20.05): nu eşti exact genul de persoană care ar putea fi numită agitată sau impulsivă, deoarece durează mult până când tu accepţi o situaţie sau o idee. Liniştit şi pacifist, este foarte uşor să trăieşti cu tine.

  Securitatea şi confortul, precum şi banii, contează pentru tine deoarece nu poţi fi indiferent lucrurilor materiale. Avansezi în viaţă într-un mod sigur, înarmat cu dorinţa de a construi şi poseda, înlocuind agilitatea şi dezinvoltura care îţi lipsesc, înlocuite fiind de efort şi răbdare.

  Senzual şi posesiv din toate punctele de vedere, renunţi cu greu la ceea ce ai obţinut, fie că sunt idei, obiecte sau oameni. Apetitul tău pentru lucrurile “reale”, realismul şi capacitatea de muncă îţi dau posibilitatea de a practica toate profesiile într-un ritm normal, deoarece improvizaţia nu este punctul tău forte.

 • Buzduganul de fier (Gemeni: 21.05-20.06): foarte sociabil, îţi plac dialogurile, de la schimbări şi discuţii, acestea sunt metode excelente pentru a-ţi satisface curiozitatea nesaţioasă. Te exprimi uşor, cu calm şi ai un mod usor şi relaxat de a purta conversaţii pe subiecte pe care abia le cunoşti, deoarece modul tău convingător de a comunica te ajută să-i convingi pe cei din jur de talentele tale.

  Dragostea ta pentru schimbare şi contact uman te face să încerci orice în afără de carierele rutinate, acelea facându-te să fii ca o plantă privată de apă şi lumină. Ai fost creat pentru a improviza aşadar riscurile nu te sperie. în general, abilităţile tale sunt mai potrivite pentru profesii cu o latură intelectuală decât una manuală.

 • Toporişca (Rac: 21.06-21.07): supersensibil şi emotiv, reacţiile tale au fost defînite de către primele impresii şi senzaţii pe care le-ai avut în viaţă, în special cele cunoscute. fără să realizezi, chiar şi într-un mod subtil, te trezeşti facând referire mereu la experienţele pe care le-ai avut în copilarie şi, legat de acestea, la modul în care prietenii şi familia te-au influenţat.

  Dacă, din păcate, aceasta perioada a vieţii tale ţi-a cauzat frustrări şi senzaţii de abandon, justificate sau nu, există riscul de a dezvolta o adevărată fobie faţă de totul care seamănă, bine sau nu, cu o respingere afectivă. Împreună cu extraordinara ta capacitate de a fi cald şi delicat sunt imaginaţia şi intuiţia. Utilizând aceste calităţi, vei obţine multe rezultate, dar doar dacă psihicul şi situaţia ta emoţională sunt stabile. La cel mai mic semn de controversă, stomacul tău se strânge şi ţi se face foame; ai nevoie, la fînalul zilei, de o viaţa obişnuită şi de somn.

 • Sabia (Leu: 21.07-20.08): loial, autoritar, sigur pe sine, ai sufletul unui şef, tendinţa de lider şi niciodată nu te simţi atât de bine în prezenţa oamenilor ca atunci când alţii, în special cei mici şi slabi se bazează pe tine pentru a îi ajuta şi cântă în cinstea ta.

  Îţi place, cu siguranţă, să conduci, să demonstrezi, protejezi şi să fii lider. Toate stuaţiile în care eşti subordonat sunt dureroase şi te fac să te simţi neconfortabil. Foarte sincer şi curajos, îţi corectezi micile greşeli printr-o căldură umană intensă şi o generozitate care nu dezamăgeşte în dragoste şi prietenie.


 • Cuţitul (Fecioara: 21.08-20.09): ai o natură intimă şi rezervată. Inocenţa ta naturală şi ingenuă te supun multor decepţi din partea vieţii şi a altora, care te fac să fii suspicios şi închis în sine, pentru a te proteja. Unoeri, eşti o ţintă uşoară a unui complex de inferioritate, deoarece nu îţi acorzi suficientă încredere şi valoare şi eziţi prea mult să ceri ceea ce e al tău.

  Dar apari atunci când este nevoie de un judecător, aşezi lucrurile la locul lor, separi ce e bine de ce e rău. Calitatea ta cea mai mare, fără îndoială, este separarea. Ai abilităţi naturale pentru toate profesiile care necesită precizie şi capacităţi manuale, ştii cum să te alăaturi unui colectiv disciplinat, fiind potrivit în profesii administrative. Profesiile de medic/doctor şi cele paramedicale sunt indicate. 

 • Lanţul (Balanţa: 21.09-20.10): eşti bun la a fi moderat, doar lipsa dreptăţii te face să reactionezi. şi datorităa acestei lipse decizi să lupţi, să combaţi obscenităţile, violenţele şi instabilităţile forţelor. Aceasta este manifestarea judecătorului din interiorul tău.

  Această stare de spirit este strict legată de contextul material, unde eşti sensibil la habitat. Căutarea continua a ceea ce este moral te face să fii conservator şi orice ruptura în armonie te va face să săngerezi. şi frumusetea te atrage şi un şimt estetic foarte straniu nu este rar întalnit. Cea mai mare greşeală a ta este ezitarea, care te va face dependent de părerile altora deoarece astepţi ca aceştia să ia deciziile în locul tău, o situaţie mult mai confortabilă pentru tine.

 • Pumnalul arab (Scorpionul: 21.10-20.11): este fascinat de mister şi evoluezi în complexitate ca un peşte în apă. Ceea ce este evident şi imediat nu reprezintă interes pentru tine. Le abandonezi imediat deoarece sunt prea simple, prea uşoare. Trăieşte viaţa într-un mod complicat! Cel puţin aceasta reprezintă provocarea vieţii tale, exprimată în nivele înalte de energie vitală extremă şi rezistentă.

  Viaţa ta este plină de semne de întrebare şi de momente de secetă profundă, în timpul cărora nu te poţi ascunde de realitate şi distrugi chiar şi cele mai stabile structuri. În prietenie, ca şi în dragoste, eşti pasionat, adeseori exclusivist, capabil de a renunţa la a fi parte a unei relaţii dacă pare prea moartă. Preferi lipsă dezarvaşită decât ceva plictisitor.

 • Arcul (Săgetator: 21.11-20.12): sociabil şi deschis, îţi plac contactele umane şi ai o nevoie specială de a te simti apreciat, parte a unui grup, având o reală capacitate de a organiza, motiva şi reuni.

  O parte a ta este caldaă şi primitoare şi în acelaşi timp, cealaltă parte rămâne independentă, cel puţin în prima jumătate a vieţii tale, deoarece este posibil ca în a doua jumătate să fii mai conformist, mai stabil şi cu respect faţă de coduri şi instituţii. În societate, laşi întotdeauna impresia unei persoane prea sigure pe sine despre care oamenii pot spune că “ocupă prea mult loc”. Eşti autoritar, dar nu şimti nevoia de a oferi directiva, stii cum să te eliberezi de toate şi să găseşti soluţia pentru problemele tale, în special pentru problemele cu cei pe care-i iubeşti: nu iei libertatea celor pe care ii placi conştient, ci inconstient...

 • Lancea (Capricorn: 21.12-19.01): pentru a te defîni în câteva cuvînte, ar fi suficient de spus că eşti în căutarea calităţii. Motivaţia ta reală este descoperirea adevărului ocult din spatele aparenţelor lucrurilor. şi în aceasta căutare vei fi capabil de a manifesta rigiditate şi obstinenţă. Dând dovezi de acţiuni antisociale, datorită timidităţii şi cerinţelor tale ridicate, te temi şi devii rezervat, chiar rece. Dar deoarece eşti răbdător, avansezi încet, dar sigur, începând cu momnetul în care te îndrăgosteşti de ceva său cineva.

  Cu un fel maniac de a-ţi ascunde sensibilitatea sub aparenţa disciplinei, preferi să menţii un control aparent al emoţiilor şi sentimentelor. Dar, în interior, focul arde, facându-te capabil de schimbări bruşte şi neaşteptate în maşinăriile vieţii tale.

 • Praştie(Vărsător: 20.01-18.02): ai venit pe lume ca semn al unui nivel înalt de comunicare, legat de raportul dintre calitate şi cantitate. Cultul egoului este pentru tine o religie învechită. Între timp, ideea de "toţi pentru unul şi unul pentru toţi" este o alegere preferabilă. Extrem de idealist, aspiri la progresul oferit de către revoluţii paşnice şi coaliţii liniştite.

  Cu o groază teribilă faţă de presiunea de orice tip, atât în viaţa personală cât şi în cea profesonală, reacţionezi cu independentă şi dezinvoltură în faţa celor care vor să te pună “pe drumuri”. eşti util, curajos şi plin de energie atunci când eşti animat de entuziasm, dar preferi să nu îţi asumi nicio acţiune legată de o meserie care te va face nefericit.

 • Topor (Peşti: 19.02-20.03): emotiv şi vulnerabil, eşti mai degrabă adaptabil şi flexibil decât voluntar, trăind într-un ritm al senzaţiilor şi impresilor care te asaltă. Modul tău preferat de a comunica este osmoza, dorinţa de a te integra cu celalalt sau chiar cu lumea întreagă.

  Capacitatea ta de adaptare te duce la oportunism, de care vei profita într-un ritm înfricoşător,  indiferent de situatie. Eforturile tale sunt, fără îndoială, în scopul de a nu fi conservator şi în căutarea unor păreri mereu noi. Profesiile recomandate sunt cele legate de artă şi misticism.


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory