Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Fascinantei civilizaţii a Atlantidei i-a fost atribuită un sistem astrologic unic, cu un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Iată care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei şi care sunt principalele lor caracteristici.

Platon este cel care menţionează pentru prima oară existenţa şi scufundarea misteriosului continent al Atlantidei. Conform anumitor legende, locuitorii Atlantidei beneficiau de o gândire avansată, punând totodată mare preţ pe spiritualitate şi pe explorarea sinelui. Mai mult, fascinantei civilizaţii a Atlantidei i-a fost atribuită şi un sistem astrologic unic, deşi mai puţin cunoscut. Horoscopul Atlantidei este un horoscop special întrucât se bazează pe un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Spre deosebire de zodiacul european în care existaă 12 zodii, în zodiacul Atlantidei există 15 semne zodiacale, fiecare constând din glife asociate anumitor zile de naştere. Chiar dacă horoscopul Atlantidei se concentrează asupra mai multor aspecte ale vieţii, are în vedere şi aspectul spiritual.

Zodia Azr'hal – cei născuţi în ziua de 1 a oricărei luni
Zodia Duirk'har dacă eşti născută în zilele de 2/3/4 ale oricarei luni
Zodia Ferz'oulh – dacă eşti născută în zilele de 5/6 ale oricărei luni
Zodia Gal'aï – dacă eşti născută în ziua de 7 (orice lună)
Zodia Jni'baël – dacă eşti născută în zilele de 8/ 9/10 (orice lună)
Zodia Klad'esh – dacă eşti născută în ziua de 11 a oricarei luni
Zodia Mama'dhoul – dacă eşti născută în zilele de 12/13/14 (orice lună)
Zodia Perd'hur – dacă eşti născută pe 15/ 16 (orice lună)
Zodia Quest'hal – dacă eşti născută în ziua de 17 a lunii (orice lună)
Zodia Sark'houm – dacă eşti născută pe 18/19 (orice lună)
Zodia Ek'winax – dacă eşti născută pe 20/21/22 (orice lună)
Zodia Vord'hak – dacă eşti născută pe 23/24/25 (orice lună)
Zodia Ysb'aal – dacă eşti născută pe 26/27/28 (orice lună)
Zodia Za'our – daca esti nascut în ziua de 29/30 (orice lună)
Zodia Yri’birri – 31 al fiecarei luni sau în ziua de 29 februarie

Iată care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei şi care sunt principalele lor caracteristici:

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Azr'haldacă eşti născută în ziua de 1 a oricărei luni
Nativul Azr'hal se caracterizează prin impulsivitate, vioiciune, iîdrăzneală, promptitudine, dar şi o mare putere de mobilizare. Se plictiseşte repede şi este veşnic în căutarea noului, a extraordinarului, a acelui „joie de vivre”. Are o fire puternică şi nu se lasă învins cu una, cu două. De regulă, nativul Azr'hal obţine ceea ce îş doreşte. Se impune cu uşurinţă. Mulţi din aceşti nativi s-au născut cu abilitatea de a deveni conducători. Sunt o inepuizabilă sursă de energie pentru cei în jur. Forţa lor interioară este molipsitoare.

Duirk'har – dacă eşti născută în zilele de 2, 3 sau 4 ale oricărei luni
Printre trăsăturile principale ale nativului Duirk'har se numără cumpătarea, spiritul de prevedere, capacitatea de a lua decizii juste şi de a lega prietenii solide. De asemenea, acest nativ este înzestrat şi cu o extraordinară intuiţie. Prin natura sa, are capacitatea de a fi empatic. La nivel spiritual, Duirk'har simte nevoia de a relaţiona cu ceilalţi oameni şi de a se conecta în felul său unic la energiile universului. Duirk'har se află într-o permanentă căutare a sinelui, urmârind să-şi dezvolte spiritualitatea şi să atingă echilibrul.

Ferz'oulh – dacă eşti născută în zilele de 5 sau 6 ale oricărei luni
Nativul Ferz'oulh are tendinţa de a fi atras de convenţionalism, de tradiţii, de reguli şi de legi prestabilite. Este o persoană cu picioarele pe pământ. Este pragmatică, o persoană care ştie ce vrea de la sine, dar şi de la ceilalţi. Cu toate acestea, zodia sa predispune la o uimitoare bogăţie a ideilor, la ingeniozitate, o mare putere de creaţie şi multă putere de muncă. Ferz'oulh nu poate să fie superficial. Prin natura sa, vrea să extragă tot ce se poate din fiecare moment pe care îl trăieşte, indiferent că este vorba de un moment special sau de unul banal, lipsit de importanţă. Cu toate acestea, Ferz'oulh nu este adeptul exceselor.

 

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Gal'aï – dacă eşti născută în ziua de 7 (orice lună )
Gal'aï este una din zodiile a căror existenţă stă sub semnul norocului şi al oportunităţilor. Putem vorbi mai tot timpul de un moment potrivit, un prilej grozav, o circumstanţă avantajoasă pentru acest nativ. Gal'aï are un potenţial fantastic, dar şi capacitatea de a prevedea situaţiile favorabile. Nativul Gal'aï se caracterizează prin optimism, entuziasm, deschidere, inteligenţă şi perspicacitate. Este vesel şi binedispus în permanenţă, iar în vocabularul său nu există termenii de gândire negativă. Poate că tocmai acest pozitivism este sursa tuturor energiilor pozitive cu care este înconjurat. Uneori însă, cade în păcatul mândriei şi al orgoliului.

Jni'baël – dacă eşti născută în zilele de 8, 9 sau 10 (orice lună )
Nativul Jni'baël este fără doar şi poate o persoană atrăgătoare şi simpatică, considerată ca fiind agreabilă şi de un farmec aparte. Zodia Jni'baël aduce cu sine o mare putere de seducţie şi frumuseţe interioară. Nativii Jni'baël au un impact major asupra celor din jur, iar prezenţa lor nu trece neobservată. Uneori exuberanţi şi pasionali, alteori reci şi distanţi, persoana nativilor Jni'baël este învaluită într-o aură de mister. Sunt interesanţi şi au pretenţii mari de la ei înşişi, parând de aceea inaccesibili.

Klad'esh – dacă eşti născută în ziua de 11 a oricărei luni
Destinul nativilor Klad'esh a fost scris înainte de se naşte. Klad'esh aduce inteligenţa şi sclipire intelectuală. Nativii Klad'esh se caracterizează prin dorinţa de perfectţiune, prin ambiţie şi accent pus asupra aspectului profesional sau asupra pasiunilor şi hobby-urilor personale. Nativii Klad'esh au multiple talente pe care vor încerca de-a lungul vieţii să le valorifice. Vor pune la bătaie idei şi proiecte care vor schimbă radical direcţile unui domeniu anume. Se vor dedica în totalitate vieţii profesionale, chiar dacă acest lucru înseamnă să-şi pună viaţa personală pe un plan secundar.

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Mama'dhoul – dacă eşti născută în zilele de 12, 13 sau 14 (orice lună )
Mama'dhoul este o zodie care predispune spre tonicitate şi vigoare fizică, spre independenţă şi integritate morală. În consecinţă, nativul Mama'dhoul este o persoană discretă, tăcută şi rezervată, cuvintele sale având însă un impact şi o greutate deosebită. Iubeşte dreptatea înainte de toate şi este un prieten de nădejde, ştiind cum să păstreze un secret. Poate obţine lucruri măreţe pentru că nu se fereşte să îşi asume responsabilităţi şi sarcini de care se feresc ceilalţi. Are însă tendinţa de a fi individualist. I se reproşează uneori incapacitatea de a se bucura de prezenţa celorlalţi.

Perd'hur – dacă eşti născută pe 15 sau 16 (orice lună )
Perd'hur este una din zodiile asociate personalităţilor contradictorii. Nativul Perd'hur bulversează prin felul său de a fi. Este fie foarte pasional, impulsiv şi plin de viaţă, dorind să mobilizeze întreaga lume, fie pasiv şi detaşat, părând a fi rupt de ceea ce se întâmplă în jurul său. Perd'hur predispune spre o sensibilitate de suprafaţa, căci interiorul acestor nativi este unul puternic. Menirea nativilor Perd'hur este aceea de a ajunge la un echilibru cu ei înşişi, manifestând mai multă preocupare faţă de relaţiile pe care le stabilesc cu sinele, dar şi cu cei din jur.

Quest'hal – dacă eşti născută în ziua de 17 a lunii (orice lună )
Zodia Quest'hal predispune spre vulnerabilitate, sensibilitate, nemulţumire de sine, dar şi spre nobleţe şi delicateţe sufletească. Nativul Quest'hal are tendinţa de a se baza mai mult pe ceilalţi decât pe forţele proprii, devenind dependent de cei din jurul său.

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Are totodată tendinţa de a se autocompătimi sau a poza în victimă. Maturitatea aduce mai multă înţelepciune şi determinare acestui nativ. Progresul personal are loc în momentul în care acest nativ învaţă să se bucure de ceea ce îi oferă viaţa, atunci când Quest'hal învaţă să nu-şi mai plângă nefericirea, luptând în schimb pentru ceea ce-şi doreşte. Quest'hal se numără printre cele mai afectuoase zodii ale horoscopului.

Sark'houm – dacă eşti născută pe 18 sau 19 (orice lună )
Sark'houm aduce independenţă, flexibilitate, o mare putere de adaptare, dinamism, optimism, tărie morală, dar şi dorinţa de a accede cât mai sus. Nativul Sark'houm se simte excelent în propria piele şi este mândru de ceea ce este. Are încredere în sine şi îşi cunoaşte foarte bine potenţialul. Vrea să demonstreze tuturor abilităţilor sale şi va depune multă muncă şi un efect considerabil în acest sens. Nu se lasă descurajat de micile obstacole, ci le percepe ca pe nişte provocări. Are tendinţa de a fi exigent şi sobru cu cei din jur. Dacă se află într-o poziţie de conducere, adoptă de multe ori faţă de subalternii săi o atitudine superioară şi autoritară. Nu puţini sunt cei care îi poartă pică şi îl caracterizează ca fiind vanitos şi egoist.

Ek'winax – dacă eşti născută pe 20, 21 sau 22 (orice lună )
Ek'winax este o zodie care aduce energie fizică şi psihică, tenacitate, dorinţa de autoperfecţinare, dar şi o oarecare rigiditate a ideilor şi a schimbărilor. Nativul Ek'winax se va bucura de reusşită mai ales pe plan profesional. Pe plan sentimental, perioada de tinereţe va fi caracterizată de inconsecvenţe şi eşecuri. Maturitatea va aduce însă linişte şi o relaţie longevivă. Nativul Ek'winax este încăpăţânat şi refuză să accepte că poate greşi. Este direct şi uneori răutăcios. Indiferent că ceea ce face este bine sau rău, acţiunile sale au repercusiuni asupra vieţii celor din jur.

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Vord'hak – dacă eşti născută pe 23, 24 sau 25 (orice lună )
Vord'hak este zodia vindecării şi a alinării. Nativul Vord'hak are un efect curativ asupra celor din jurul său, dispunând de un dar aparte: acela de a-i face pe ceilalţi să se simtă mai bine. De asemenea, dovedeşte o bună cunoaştere a firii umane. Are capacitatea de a empatiza cu ceilalţi şi se angajează în acţiuni care au în vedere binele şi ajutorul celor în nevoie. Este un bun diplomat şi ştie cum să aplaneze conflictele astfel încât nimeni să nu se simtă lezat. Vord'hak aduce alinare la nivelul fizic, al trupului (unii dintre aceşti nativi au performanţe deosebite în domeniul medical) sau la nivel psihic, spiritual (alţi nativi Vord'hak sunt buni psihologi sau maeştri spirituali). Oamenii se simt confortabil în prezenţa acestor nativi. Cuvintele lor, gesturile, felul lor de a fi şi de a se purta sunt aducătoare de linişte emoţională.

Ysb'aal – dacă eşti născută pe 26, 27 sau 28 (orice lună )
Ysb'aal este zodia descoperirii, a aventurii, a explorării. Nativul Ysb'aal este impulsiv, nestăpânit, atras de nou şi de inedit, veşnic în căutarea acelor lucruri care să îi stârnească uimirea şi entuziasmul. Este prietenos, deschis, dispus să-şi exprime gândurile şi sentimentele. Ysb'aal are un fel aparte, neprefăcut de a spune lucrurilor pe nume astfel încât nu te poţi supăra pe el. Îi place să trăiască periculos şi cu intensitate, bucurându-se de fiecare moment al vieţii. Răbdarea este unul din lucrurile pe care le va căpăta pe măsură ce înaintează în vârstă. Ysb'aal are de îndeplinit mai mult misiuni în această viaţă, însă scopul său final nu este acela de a le bifa cu înDEPLINIT, ci de a obţine în urmă realizării lor satisfacţie şi împlinire interioară.

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Za'our – daca esti în ziua de 29 sau 30 (orice lună )
Za'our predispune spre ordine, obiectivitate, naturaleţe, sociabilitate. Nativul Za'our este atras de simplitate şi de frumos. Este o persoană veselă şi zâmbitoare, rezistentă în faţa presiunii, înzestrată în multe cazuri cu un simţ al umorului rafinat. Za'our dispune şi de simţ practic. Este totodată şi o persoană cu picioarele pe pământ, ce îşi cunoaşte foarte bine limitele şi posibilităţile. Za'our are o personalitate puternică, însă întâmpină dificultăţi atunci când se află în postura de a lua decizii radicale, ce îi pot schimba definitiv cursul vieţii. Za'our va avea parte de mai multe iubiri de-a lungul vieţii sale, însă una singură îi va marca destinul. Aceasta îi va schimba total concepţiile sale despre iubire.

Yri’birri – 31 al fiecarei luni sau în ziua de 29 februarie în exterior, Yri’birri este calm, zâmbitor, întotdeauna stăpân pe sine şi pe situaţie. În interior, lucrurile stau însă puţin altfel. Yri’birri are o viaţa înterioară bogată, este plin de creativitate şi imaginaţie. Este totodată agitat şi plin de frământări. Are uneori tendinţa de a fi aerian, lăsându-ţi impresia puternică că aparţine altor vremuri, altor momente. Este preocupat de viitor şi de multe ori se lasă prins de trecut. Cu toate acestea, Yri’birri este înzestrat cu o intuiţie puternică, fiind perfect capabil de a-i „citi” pe ceilalţi. Te poate uimi cu fineţea şi realismul cu care percepe situaţiile prezente. Yri’birri vede dincolo de suprafaţă, reuşind să pătrundă în profunzimea lucrurilor. Este atras de misticism şi de tot ce înseamnă spiritualitate.


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory