Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Cât de bun este la pat în funcţie de zodie
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Cât de bun este la pat în funcţie de zodie

Cât de bun este la pat în funcţie de zodie

Zodiile au atât calităţi, cât şi defecte, iar sexul nu face excepţie. Aşa că unele zodii sunt mai bune la pat decât altele. Eşti curioasă ce notă ar primi iubitul tău în aşternut, în funcţie de zodia lui… sau poate vrei să ştii cu ce bărbat merită să ai o aventură de-o noapte? Noi am dat note, de la 1 la 10, fiecărei zodii, în funcţie de trăsăturile lor din plan sexual.

Chiar dacă nicio zodie nu a rămas repetentă la capitolul sex, nu toţi bărbaţii sunt de nota 10, cel puţin nu dacă le ne luăm după calităţile şi defectele cu care i-au inzestrat astrele.

Berbec: nota 7
Este cel mai grăbit bărbat în pat. Oare câte femei pot ajunge la orgasm înaintea lui? Odată ce a ejaculat, berbecul cade lat, iar tu rişti să rămâi nesatisfăcută.

Taur: nota 10
Felicităm Taurul pentru libidoul său de fier. Are mereu chef de sex şi, ghici ce? Poate rezista o noapte întreagă. Este foarte energic. În plus, ştie să atingă o femeie ca nimeni altul.

Gemeni: nota 9
Te duce cu vorba în patul lui, oricât de timidă sau raţională ai fi şi trebuie să-l apreciezi pentru asta. Mai apoi, acest nativ pune accent pe preludiu şi vine în pat cu multe jocuri erotice incitante.

Rac: nota 8
Este romantic, iar dacă eşti genul de femeie care face dragoste, nu sex, atunci el este partenerul ideal. Totuşi, trebuie să-l taxăm pentru nesiguranţa lui. Face uneori gesturi stângace, iar tu trebuie să-l tot încurajezi.

Cât de bun este la pat în funcţie de zodie

Leu: nota 9
Este atât de preocupat să facă impresie bună că îţi va oferi cele mai tari partide de sex… şi asta pe termen lung, nu doar în primele dăţi. Evident, îi scădem un punct pentru că intenţiile sale nu sunt altruiste.

Fecioară: nota 8
Este genul de bărbat care învaţă repede cum să satisfacă o femeie în funcţie de indicaţiile ei. Îşi doreşte sincer să o vadă fericită. Pierde însă puncte pentru că este cam tipicar în pat şi te poate stresa cu regulile lui.

Balanţă: nota 7
Ţine morţis să facă sexul o plăcere echilibrată pentru amândoi, dar uneori nu îi iese, căci sexul e un act spotan ce nu poate fi măsurat. Mai apoi, este destul de fustangiu. Dacă va călca strâmb, nu-ţi va spune, chiar dacă nu vă protejaţi.

Scorpion: nota 10
Cot la cot cu Taurul, Scorpionul are libido de nota 10. Nu e la fel de rezistent în pat ca Taurul, dar nici n-are nevoie. Ştie cum să te vrăjească să îţi vină pe loc cheful de sex şi să ai orgasm în timp record! Vei căpăta dependenţă…

Săgetător: nota 8
Poate că i-am da nota 10 în cazul unei aventuri, căci va fi o experienţă inedită. Altfel, va fi destul de dificil să-l ţii lângă tine. Trebuie să aduci mereu ceva nou în pat… sau să-i dai libertatea de a fi cu alte femei.

Cât de bun este la pat în funcţie de zodie

Capricorn: nota 6
Din păcate Capricornul este unul dintre cei mai conservatori bărbaţi, iar acest lucru dăunează prestaţiei sale în pat. El ezită să vină cu idei mai inventive, iar dacă o faci tu, s-ar putea să îţi judece intenţiile.

Vărsător: nota 6
Pentru minorităţi Vărsătorul ar putea fi de nota 10. Majoritatea femeilor nu-i vor găsi atrăgătoare excentricităţile pe care le are în pat. În plus, nu prea este adeptul relaţiilor monogame, deci nu vei fi singura din patul lui, dar nu te va minţi.

Peşti: nota 8
Dacă nu ar fi atât de pasiv în pat, acest bărbat chiar te-ar putea duce în alte dimensiuni sexuale. Empatizează cu tine, deci vei simţi că îţi ghiceşte dorinţele. Totuşi, are o lene caracteristică, iar tu vei considera că uneori nu vrea să facă vreun efort.

Aşadar, premiul întâi cu coroniţă îl primesc Taurul şi Scorpionul, pentru că îţi oferă toate ingredientele pentru a atinge orgasmul de fiecare dată, au intenţii lăudabile şi sunt parteneri fideli, în ciuda poftei lor nestăvilite de sex.

La polul opus, oferim un premiu de consolare Capricornului şi Vărsătorului. Cei doi se situează la extreme, de aceea nu pot fi pe gustul unei majorităţi. În timp ce Capricornul nu se plictiseşte făcând sex destul de rar şi în acelaşi mod, Vărsătorul are diferite fetişuri pe care nu orice femeie i le poate satisface.Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory