Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Zodia şi viaţa sexuală
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Zodia şi viaţa sexuală

Zodia şi viaţa sexuală

Toţi avem o zodie, fie că ne place sau nu, fie că alegem să credem în ea sau să spunem că sunt baliverne. Cert e că în anumite momente, fiecare lasă să se vadă unele trăsături ale zodiei.

Mai ales la orizontală. Marte şi Venus sunt, în genere, considerate planetele sexului. Toate planetele (Soarele, Luna, Mercur, Venus şi Marte, dar şi ascendentul) determină felul în care ne comportăm atunci când suntem împreună cu persoana iubită.

Caracteristica berbecilor, spre exemplu, este impulsivitatea. Au tendinţa să actioneze fără să gândească, motiv pentru care de cele mai multe ori intră în bucluc. Suferă de multe ori decepţii în dragoste, însă îşi revin uşor. Berbecii sunt rapizi, pasionali şi egoisti, deci o relaţie cu un reprezentant al zodiei se poate de cele mai multe ori stinge foarte repede.

Taurul este o zodie „înceată”. Taurii sunt răbdători, senzuali, le place să fie copleşiţi de afecţiune. În pat, ca şi în viaţa reală, pot să facă acelaşi lucru de mii de ori fără să se plictisească. Sunt fideli, însă de cele mai multe ori din cauză că sunt încăpăţânaţi şi comozi, nu rup o relaţie, chiar dacă nu merge aşa cum îşi doresc.

Gemenii sunt intelectuali şi au nevoie mereu să fie stimulaţi din acest punct de vedere. Le place de asemenea să facă două sau dacă se poate mai multe lucruri deodată. De aceea sunt predispuşi să se implice în relaţii cu mai multe persoane în acelaşi timp. Sunt extrem de creativi din punct de vedere sexual şi caută mereu ceva nou care să condimenteze relaţia.

Persoanele din zodia rac sunt extrem de sensibile. Au nevoie de siguranţă în permanenţă într-o relaţie. Le place să se îngrijească de persoana iubită foarte mult şi să o copleşească cu atenţie.

Leii sunt egoisti şi infantili. Le place să facă spectacol, le place atenţia. Îşi doresc să fie lăudaţi pentru performanţele lor în pat, chiar dacă nu întotdeauna se descurcă minunat. Sunt foarte mândri şi nu vor continua o relaţie dacă nu sunt multumiţi de ea.

Fecioarele au tendinţa să fie greu de mulţumit, este vorba despre încă o zodie intelectuală. Planeta dominantă este Mercur, deci sunt o zodie comunicativă şi le place să converseze. Persoanele din zodia Fecioară sunt extrem de senzuale. Le plac relaţiile sigure şi le place în mod deosebit să îşi aleagă partenerul.

Persoanele din zodia balanţă sunt extrem de nehotărâte. Le place să chibzuiască îndelung înainte de a lua o decizie care să schimbe ceva. Sunt în permanenţă în căutarea echilibrului într-o relaţie, şi de cele mai multe ori reuşesc să farmece persoana iubită şi să o facă fericită. În ceea ce priveşte sexul, vor admira întotdeauna eleganţa şi senzualitatea partenerului.

Zodia şi viaţa sexuală

Scorpionii sunt pasionali în tot ceea ce fac. Sunt extrem de fericiţi dacă au o relaţie sexuală satisfăcătoare, însă câteodată pot fi posesivi şi dominatori. Sunt un semn de apă, ceea ce înseamnă că sunt şi sensibili. Aleg mereu cu atenţie partenerul şi au standarde înalte în orice domeniu. Inclusiv în pat.

Săgetătorilor le place foarte mult libertatea. Îşi doresc să experimenteze cât mai multe lucruri, deci burlăcia le prieşte de cele mai multe ori. În ceea ce priveşte sexul, le place să nu fie limitaţi, nici în ceea ce priveşte felul în care se exprimă, şi nici în ceea ce priveşte numărul de parteneri.

Capricornii sunt sensibili şi serioşi şi sunt fericiţi în relaţii de lungă durată. În pat, sunt insistenţi şi nu le place să fie refuzaţi.

Vărsătorul este „inovatorul” zodiacului. Sunt persoane intelectuale, cărora le place să exploreze. Dacă partnerul este vărsător, trebuie să te aştepţi mereu la ceva deosebit.

Peştii sunt extrem de sensibili şi maturi. Le place siguranţa într-o relaţie, însă au şi tendinţa să se lase duşi de val câteodată. Nu vor să stea prea mult în acelaşi loc. Este cea mai intuitivă zodie, motiv pentru care în pat, ca şi în orice alt domeniu, ştiu mereu care ar trebui să fie următoarea mişcare.Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory