Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Horoscop
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Zodiac Evreiesc / Iudaic

Zodiac evreiesc cu elemente bizantine (secolul al VI-lea)

În ebraică, astrologia, numită hokmat ha-nissayon, înţepelciunea previziunilor" este strâns legată de Biblie. Astfel, fiii lui Iacob, care au devenit cele 12 triburi ale Israelului, reprezintă de fapt cele 12 rădăcini sufletești ale poporului evreu. Aceste rădăcini corespund celor 12 semne din acest zodiac evreiesc, celor 12 luni iudaice, celor 12 litere ale alfabetului ebraic și celor 12 atribute ale sufletului. Deşi lunile nu se suprapun exact semnelor zodiacale europene, fiecare lună poate fi considerată a zodiei predominante. Aceste luni nu coincid cu lunile europene, având evenimente importante pentru calendarul ebraic şi cu durate fixe de 29-30 de zile stabilite astfel încât sărbătorile să fie adecvate zilelor în care vor cădea.

De asemenea, fiecare lună din zodiacul iudaic este analizată din punct de vedere al caracteristicilor feminine şi masculine, fizice şi comportamentale.

Read more...

Secretele horoscopului arab

Secretele horoscopului arab

Modul de folosire

Cele douăsprezece semne-arme sunt clasificate după criteriul eficienţei în trei categorii: arme scurte, arme mijlocii şi arme lungi. În prima categorie intră, în ordine: briceagul, pumnalul, cuţitul şi pumnalul arab; în cea de a doua: ghioaga de fier (sau buzdugan), ghioaga ţărănească, toporişca şi lanţul; în cea de a treia, armele superioare: sabia, lancea, praştia şi arcul. (Se observă că eficacitatea acestor arme creşte proporţional cu mărimea razei de acţiune).

La aflarea caracteristicilor temperamentale ale unei persoane, precum şi a traiectoriei sale socio-profesionale, folosim cele trei Tabele din paginile următoare, cuprinzând punctajele zodiei, al localităţii natale şi al profesiilor părinţilor (a mediului social de provenienţă). Să luăm un exemplu oarecare:

Data nasterii: 3 noiembrie
Locul nasterii: Bucureşti
Profesia părintilor: poştaşi.

Adunăm cifrele aflate din tabele A, B şi C şi apoi împărţim rezultatul la 3; după care căutăm arma corespunzătoare numărului obţinut.
4 + 11 + 7 = 22
22 : 3 = 7,33
(Se va lua în considerare numărul întreg cel mai apropiat, care în cazul nostru este 7)

Subiectul nostru este o „toporişcă”, ca „armă de pornire”, şi vom căuta această secţiune în comportamentul destinat ei, precum şi compatibilitatea cu celelalte arme.

Read more...

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Fascinantei civilizaţii a Atlantidei i-a fost atribuită un sistem astrologic unic, cu un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Iată care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei şi care sunt principalele lor caracteristici.

Platon este cel care menţionează pentru prima oară existenţa şi scufundarea misteriosului continent al Atlantidei. Conform anumitor legende, locuitorii Atlantidei beneficiau de o gândire avansată, punând totodată mare preţ pe spiritualitate şi pe explorarea sinelui. Mai mult, fascinantei civilizaţii a Atlantidei i-a fost atribuită şi un sistem astrologic unic, deşi mai puţin cunoscut. Horoscopul Atlantidei este un horoscop special întrucât se bazează pe un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Spre deosebire de zodiacul european în care existaă 12 zodii, în zodiacul Atlantidei există 15 semne zodiacale, fiecare constând din glife asociate anumitor zile de naştere. Chiar dacă horoscopul Atlantidei se concentrează asupra mai multor aspecte ale vieţii, are în vedere şi aspectul spiritual.

Read more...

Zodii în zodiacul indian / hindus

Zodii în zodiacul indian / hindus

Zodiacul indian este un zodiac decadal. Anul calendaristic este împărțit în 36 perioade de câte (aproximativ) 10 zile. Fiecare dintre cele 36 zodii ale zodiacului indian poate fi pusă în corespondența cu câte o decadă (a treia parte) dintr-o zodie europeană.

Tabelul de mai jos cuprinde semnele zodiacului indian si corespondenta lor cu semnele zodiacului clasic, în ordinea decadelor:

Read more...

Cât de bun este la pat în funcţie de zodie

Cât de bun este la pat în funcţie de zodie

Zodiile au atât calităţi, cât şi defecte, iar sexul nu face excepţie. Aşa că unele zodii sunt mai bune la pat decât altele. Eşti curioasă ce notă ar primi iubitul tău în aşternut, în funcţie de zodia lui… sau poate vrei să ştii cu ce bărbat merită să ai o aventură de-o noapte? Noi am dat note, de la 1 la 10, fiecărei zodii, în funcţie de trăsăturile lor din plan sexual.

Chiar dacă nicio zodie nu a rămas repetentă la capitolul sex, nu toţi bărbaţii sunt de nota 10, cel puţin nu dacă le ne luăm după calităţile şi defectele cu care i-au inzestrat astrele.

Berbec: nota 7
Este cel mai grăbit bărbat în pat. Oare câte femei pot ajunge la orgasm înaintea lui? Odată ce a ejaculat, berbecul cade lat, iar tu rişti să rămâi nesatisfăcută.

Taur: nota 10
Felicităm Taurul pentru libidoul său de fier. Are mereu chef de sex şi, ghici ce? Poate rezista o noapte întreagă. Este foarte energic. În plus, ştie să atingă o femeie ca nimeni altul.

Read more...

Superstiţiile Postului Mare şi a Paştelui

Superstiţiile Postului Mare şi a Paştelui

De Postul Mare, cel al Sfintelor Paşti, denumit şi Paresimi (care vine de la latinescul „quadragesima”), se leagă multe obiceiuri, dar şi mai multe superstiţii. Se spune că ducând acasă ramuri de sălcie sfinţită în Duminica Intrării în Ierusalim (Duminica Floriilor) şi punându-le pe tocul uşii, ferim casa de duhuri rele.

În prima zi a Paresimilor, în „lunea curată” sau „luna păstorilor”, se făcea o masă mare cu mai multe familii şi se mânca doar „borş holtei” adica borş curat fără legume, pentru a se curăţa gura şi stomacul de mâncăruri „de frupt” sau „de dulce”. Tot în aceasta prima zi de luni din Post se coceau turte simple menite Măicii Domnului şi date ciobanilor pentru ca turmele de oi să fie ferite de rele, de lup sau urs. În această zi se îndoapă gâştele cu nuci (rămăşiţă a mulţumirii romanilor că gâştele au salvat Roma de invazia celţilor, ga-ga-ind în Capitoliu), iar câinii sunt prigoniţi pentru că au dormit şi n-au vestit musafirii nepoftiţi.

A 2-a zi de Post, era numită „marţea vaselor” sau „a trăznetelor”. În această zi nu se coase, nu se taie cu foarfeca, nu se potcovesc caii şi se evită folosirea obiectelor de metal, existând superstiţia că cei care calcă aceasta lege vor fi trazniţi de Sfântul Ilie sau se vor îmbolnăvi în tot timpul anului. În aceasta zi – marţea vaselor – se spune că gospodinele trebuie să cureţe toate vasele în care s-a gătit de frupt în timpul Caslegilor (perioada dintre posturi), altfel femeile vor fi blestemate şi postul nu va fi „primit”. În mod tradiţional, acum, în primele zile de Paresimi, începea ţesutul pânzei pentru straiele noi de Paşti.

Read more...

Zodia şi viaţa sexuală

Zodia şi viaţa sexuală

Toţi avem o zodie, fie că ne place sau nu, fie că alegem să credem în ea sau să spunem că sunt baliverne. Cert e că în anumite momente, fiecare lasă să se vadă unele trăsături ale zodiei.

Mai ales la orizontală. Marte şi Venus sunt, în genere, considerate planetele sexului. Toate planetele (Soarele, Luna, Mercur, Venus şi Marte, dar şi ascendentul) determină felul în care ne comportăm atunci când suntem împreună cu persoana iubită.

Read more...

Horoscopul japonez

horoscopul japonez

În secolul I î.Chr., împărăteasa japoneză Pimiko, pasionată de astrologie, a dezvoltat zodiacul japonez, ajutată de soţul său, împăratul, care îi cerea sfatul în toate deciziile sale politice. Pentru mult timp, acest zodiac a fost rezervat numai împăratului şi familiei sale, dar din secolul XVI, el este disponibil tuturor celor care vor să-şi înţeleagă mai bine personalitatea şi să afle ce le rezervă viitorul.

Descoperă care este semnul tău în zodiacul japonez, căutând data naşterii tale în lista de mai jos.

15 februarie - 20 martie – floarea de cireş
21 martie - 29 aprilie – soarele
30 aprilie - 4 iunie – bambusul
5 iunie - 6 iulie – boul de orez
7 iulie - 1 august – floarea de lotus
2 august - 27 august – podul japonez
28 august - 10 octombrie – piatra de gradină
11 octombrie - 18 noiembrie – împăratul
19 noiembrie - 26 decembrie – împărăteasa
27 decembrie - 18 ianuarie – luna
19 ianuarie - 14 februarie – ţestoasa sacră

Read more...

Zodiac erotic pe sexe

zodiac erotic

Dacă dragoste nu e, nimic nu e. Şi nu e vorba de dragostea poetică, de dragostea platonică, ci de dragostea fizică, de atingerea erotică, de împlinirea sexuală care te ajută să atingi culmi ale extazului, să fii la graniţa dintre două lumi, să ai impresia că eşti dincolo de nori, acolo unde ajung doar îngerii.

Să nu confundăm sexul cu dragostea: sexul este doar o parte importantă din dragoste – este partea principală. Cei care spun că sexul nu este important mint sau fac parte din acei refulaţi care niciodată nu au avut parte de altă atingere decât de a lor, cel mult.

Sexul este important dacă îl faci nu de dragul de a te elibera sexual ci pentru a a te împlini sentimental. Ori asta nu se obţine prin dezbrăcarea automată, prin lungirea în pat sau altundeva şi prin întromisie.

Preludiul este cheia sexului bun, a sexului de calitate, a sexului care te ridică pe culmi de extaz. Dar preludiul preludiului este şi mai important, modul în care este aranjat ambientul, în care este creată atmosfera necesară unui moment unic.

Pentru ca fiecare act în sine, fiecare act sexual, este sau cel puţin trebuie să fie unic. În clipa în care se repetă, fără nici o noutate, îşi pierde din valoare şi se transformă în sex casnic. Acum depinde de voi dacă vreţi dragoste sau sex casnic.

Read more...

Horoscop / Zodiac Arab

Zodiacul Arab

Datorită naturii războinice şi cuceritoare ale triburilor poporului arab, aces zodiac arab, considerat şi horoscop arab reflectă întocmai importanța armelor, a eficienței lor în diferite tipuri de lupte şi a razei lor de acțiune (grupate în scurte: topor, pumnalul, cuțitul şi pumnalul arab; mijlocii: buzduganul de fier, bâta țărănească, toporişca şi lanțul; în cea de a treia, armele superioare: sabia, lancea, praştia şi arcul).

Read more...


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory