Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Farmec de legare a femeii
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Farmec de legare a femeii

Farmec de legare a bărbatului

Pentru legarea farmecului se foloseşte apă neîncepută, rouă de flori sau busuioc. Cel mai des, vrăjitoarele fac farmece de legare a unui bărbat sau a unei femei, făcând noduri la o aţă de urzică sau încuiând lacătele bărbăţiei sau fecioriei. Sunt mai mult de 50 de feluri de a înnoda şnurul cuiva şi este greu a le deprinde pe toate.

Înnodarea se face cel mai bine cu mâinile la spate, dar trebuie să ştiti bine felul nodului, precum şi să ţineţi minte direcţia în care a fost înnodat – stânga sau dreapta – ca să le puteţi face pe toate la fel. Cel mai adesea se fac patru noduri, zicindu-se următoarele:

Fir de lin şi de pelin
Las' să leg şi să nu văd
Gândul ei...
(aici rosteşti numele persoanei pe care o vrăjesti) îl ferecai
Cu lână îl înnodai
Cu urzică şi cu ştir
Cu ac bun de trandafir

Amuţeşte-l, învârteşte-l
Gândul despre...
(aici rosteşti numele bărbatului sau a femeii (fost sau actual iubit, amant) la care se gândeşte persoana vrăjită) înţepeneşte-l
Să rămână aruncat
Să rămână fermecat
De trei ori câte trei
De fir iute de ardei
Cu mumă, cu sore
Cu frate de horă
Cu şapte piei de şapte miei
Cu vieţi de şarpe
Cu spumă de lapte.

Farmec de legare a bărbatului

Sfoara se leagă apoi de gard sau se pune sub preşul de la uşa celui vrăjit, ca să treacă peste ea. Trebuie să aveţi grijă că odată trecut să luaţi sfoara foarte iute de acolo, pentru ca acesta să nu treaca cumva înapoi şi să se dezlege.

Sfoara se mai poate arunca pe o apă, cu ochii închişi, peste umărul stâng, împreună cu o bucată de pâine uscată sau se poate pune pe foc. Dar cel mai eficeient este dacă o puneţi pe foc. Dacă v-aţi hotărât să o puneţi pe foc, vraja trebuie să fie bine plătită şi trebuie să gândiţi de trei ori înainte de a face asta, deoarece farmecele date pe foc se intind până la moarte şi nu se mai pot desface.

Dacă acest farmec se face cu lacăte, trebuie să folosiţi şapte lacăte pe care le încuiaţi, înşiruite fie pe un lanţ, fie prinse unul de toarta altuia. În acest timp rostiţi cele amintite mai sus, doar că în loc de înnodai spuneţi încuiai. Apoi procedaţi la fel cu cheile lacătelor, adică fie le legaţi de un gard ori le puneţi sub preş, fie le aruncaţi pe apă sau pe foc.

 


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory