Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Vrajă pentru a atrage o persoană de la Clarvăzătoarea Mariela
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Vrajă pentru a atrage o persoană de la Clarvăzătoarea Mariela

Vraja pentru a atrage o persoană de la Clarvăzătoarea Mariela

Există cineva de care eşti interesat/ă. Deşi pare să te fi observat nu face nici o mişcare pentru a dezvolta o relaţie. Vraja nu îl va atrage forţat dar va deschide calea astfel încât dacă există vreun pic de interes se va simţi gata să facă pasul următor.

Pune un pahar cu vin pe masă şi apoi leagă un inel (de preferat verigheta mamei) cu o panglică de mătase roşie, ţine panglica între degetul mare şi arătător având cotul bine stabilit pe masă şi lasă inelul să atârne deasupra paharului cu vin.

Iniţial încearcă să ţii inelul nemişcat.

Cu voce tare şi clar spuneţi numele urmat de numele celui/celei iubite, repetă numele lui/ei. Acum gândindu-te la acea persoană lasă inelul să se legene până când se loveşte de pereţii paharului de atâtea ori câte litere are numele.

Apoi leagă panglica la gât lăsând inelul să îţi stea deasupra inimii. Poartă-l trei săptămâni şi repetă ritualul în fiecare vineri, până la sfârşitul intervalului cel iubit va veni la tine.

 


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory