Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Descântec de dragoste II.
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Descântec de dragoste II.

Este vorba de un farmec care se lucrează numai în mod direct pe numele şi trupul unei anumite persoane fie de sex feminin, fie masculin. El face ca legătura dintre două persoane să dureze timp îndelungat, să fie tare şi de nedesfăcut, iar femeia sau bărbatul respectiv să nu mai poata avea ochi pentru altcineva şi nici aplecare către dragosteea altcuiva.

Luaţi un vas cu apă neîncepută, lăsată peste noapte la lumina Lunii, vas în care turnaţi 12 picături de miere şi 6 bucăţele dintr-o lumânare roşie care a ars în biserică la o nuntă ori la un botez. Presăraţi apoi puţină tâmâie şi un pic de busuioc sfinţit. Trebuie să aveţi mare grija însă, ca să nu cumva să vadă apa aceasta lumina soarelui, în dimineaţa în care veţi rosti lucrarea de legare. Cu o lingură nouă de lemn, amestecaţi apa din vas de 12 ori, în sensul în care merge Luna pe bolta cerească, rostind urmatoarele:

Cum se lipeşte ceara de mâini,
Şi mierea de gură,
Aşa să se lipească dragostea lui (numele de botez al bărbatului respectiv)
De dragostea lui (numele de botez al femeii)
Să rămăie mânoasă
Ca pâinea în încăpere,
Ca mierea în ulcele,
Ca vinul strecurat,
Ca izvorul cel curat.
De dragoste, de iubire
Şi de mulţumire.
Adăugat şi primit şi umplut.


Apa respectivă se va da bărbatului sau femeii să o bea, fie direct fie, dacă nu doriţi să ştie despre descântec, strecurată în mâncare ori în băutură.


Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory